ΑρχικήDaily NewsΤα κριτήρια, οι διακανονισμοί και το μέλλον...

Τα κριτήρια, οι διακανονισμοί και το μέλλον…

Τους 22 μήνες διοίκησης, ανέλυσε ψες ο Δώρος Σεραφείμ στην Θύρα Σίγμα δίνοντας απαντήσεις σε ζητήματα που ταλανίζουν όλο το οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Bet on Alfa

Κρατήσαμε κάποιες δηλώσεις που θεωρούμε σημαντικές και αφορούν κυρίως το οικονομικό κομμάτι.

Αναφερόμενος στους διακανονισμούς, είπε πως από την μέρα που ανέλαβε, η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε να διευθετήσει πληρωμές  σε 54 ποδοσφαιριστές και μάνατζερς. Δαπανήθηκαν  3.764.000 ευρώ σε διακανονισμούς, αυτούς τους 22 μήνες, συν ακόμη 483.000 ευρώ σε πρόστιμα.  Από τον επόμενο μήνα όλοι θα πληρωθούν κανονικά εκτός από περίπου 10 περιπτώσεις που θα προβούμε σε διακανονισμό.

Στο θέμα των κριτηρίων, ανέφερε πως αυτούς τους 22 μήνες, η ΟΜΟΝΟΙΑ περνά όλα τα κριτήρια και τα 3μηνιαία της ΟΥΕΦΑ καθώς και τα μηνιαία της ΚΟΠ.

Ο Πρόεδρος πιστεύει πως η πρόοδος στα οικονομικά είναι αποτέλεσμα καλοδιαχείρισης από την σημερινή διοίκηση και ότι το μέλλον προμηνύεται ευοίωνο  για το σωματείο αφού η σωστή διαχείριση των οικονομικών θα φέρει και αγωνιστική ανάκαμψη. Δεν δίστασε ακόμη μία φορά να πει πως με το πέρας του τριετούς πλάνου της συγκεκριμένης Διοίκησης θα φτιαχτεί τέτοια ομάδα ικανή να κερδίζει ακόμη και εχθρικές διαιτησίες. Διατύπωσε ακόμη πως με τις σωστές κινήσεις τον Ιανουάριο, παρά τα όποια οικονομικά προβλήματα, η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να κοιτάζει και πέραν από τον αρχικό στόχο της εξόδου στην Ευρώπη.

Autoremarketing

Bet on Alfa