ΑρχικήDaily NewsΈπεσε το ξύλο της αρκούδας στο ημίχρονο

Έπεσε το ξύλο της αρκούδας στο ημίχρονο

Το ότι ο πρόεδρος-μάνατζερ της Δόξας, έχει άκρες σε αρκετά ΜΜΕ (έντυπα και ραδιοφωνικά) είναι ευρέως γνωστό. Και επειδή λέχθηκε ότι ο προπονητής της Δόξας Λούκας Χατζηλούκας αποβλήθηκε από τον διαιτητή, γιατί του είπε φραστικά ‘δεν θα κοιμηθείς το βράδυ’, οφείλουμε να παραθέσουμε όλες τις πληροφορίες που έχουμε στην διάθεση μας.

Bet on Alfa

Στο ημίχρονο του αγώνα ΔΟΞΑΣ-ΟΜΟΝΟΙΑ έγινε της μουρλής…  Έπεσε το ξύλο της αρκούδας. Ενώπιον αρκετών μαρτύρων, το διαιτητικό τρίο, προπηλακίστηκε από ποδοσφαιριστές και παράγοντες της ΔΟΞΑΣ αλλά και μέλη του προπονητικού τιμ. Για όσους δεν γνωρίζουν, απλά αναφέρουμε ότι τα αποδυτήρια των διαιτητών με αυτά της γηπεδούχου ομάδας στο Μακάρειο γειτνιάζουν.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε, ότι προπηλακίστηκαν και κτυπήθηκαν και παράγοντες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που προσπάθησαν να κατευνάσουν τα πνεύματα.

Το σωματείο οφείλει να τοποθετηθεί δημόσια για τα ψεσινά γεγονότα. Οφείλει να ξεκαθαρίσει το τι ακριβώς έγινε. Γιατί το διαιτητικό λάθος (όσο μεγάλο και αν ήταν) δεν δικαιολογεί τέτοιες αντιδράσεις ιδιαίτερα από ποδοσφαιρικούς παράγοντες και προπονητές.

Δεν γνωρίζουμε τι θα γράψει ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα, (από την στιγμή που ο Λούκας Χατζηλούκας αποβλήθηκε, πρέπει να υπάρξει και αιτιολογικό). Ούτε ισχυριζόμαστε ότι ο προπονητής της Δόξας (μέσα στο γενικό κομφούζιο που επικράτησε) είχε ανάμειξη στα επεισόδια. Αλλά επειδή συνήθως, τα φύλλα αγώνος ‘τυγχάνουν επεξεργασίας’ καλό θα ήταν η ΚΟΠ και ο πειθαρχικός εισαγγελέας να διερευνήσουν το ζήτημα. Εκτός αν ένα ‘stupid’ ΄είναι πιο σημαντικό από όλα τα πιο πάνω…

Autoremarketing

Bet on Alfa