ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤο αντίο του Ματίας Πέρες στην πράσινη οικογένεια

Το αντίο του Ματίας Πέρες στην πράσινη οικογένεια

Το «αντίο» του Ματίας Πέρες στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook

Bet on Alfa

: «Χαιρετώ όλους τους φίλους και φιλάθλους, θέλω να σας πω ότι σήμερα τερμάτισα το συμβόλαιό μου με την Ομόνοια. Είναι κάτι που δεν με έκανε χαρούμενο, γιατί νιώθω ότι απέτυχα να εκπληρώσω το σκοπό που βρέθηκα εδώ.

Ήρθα για να παίξω δύο χρόνια και φεύγω χωρίς να έχω πάρει την ευκαιρία και χωρίς να καταλάβω τι έγινε με εμένα. Νιώθω τόσο λυπημένος, γιατί ένιωθα ότι είχα πολλά να προσφέρω στο σύλλογο και δεν μπορούσα να το κάνω, αλλά κάποτε έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν υπάρχει εξήγηση. Εύχομαι τα καλύτερα στην οικογένεια της Ομόνοιας γιατί καταλαβαίνω το πνεύμα των φιλάθλων και ακολούθων της και για αυτό πρέπει να νοιάζεσαι και να παλεύεις. Η πράσινη οικογένεια.

Ειδικότερα είμαι ευγνώμων στους ανθρώπους που δούλεψα μαζί τους στο αθλητικό κέντρο Ηλίας Πούλλος, τους υπεύθυνους ρουχισμού, φυσιοθεραπευτές, γιατρούς, τον προπονητή μου, Φάντζιο Μπούις, που μοιράστηκαν μαζί μου πολλές εξαιρετικά επαγγελματικές προπονήσεις και στιγμές.

Θέλω να πω ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου, πάντοτε με στήριζαν σε αυτή την αρνητική εμπειρία. Τους φίλους μου Νούνο Ασίς και Ρενάτο Μαργκάσα, που από την πρώτη στιγμή που έφτασα εδώ, με βοήθησαν με κάθε τρόπο και επίσης ιδιαίτερα όλους εσάς, που ανησυχούσατε για μένα και μου δίνατε θάρρος και δύναμη. Αυτό με κράτησε δυνατό όλο αυτό τον καιρό. Είστε οι καλύτεροι. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ».

pegasus_LARGE_t_143761_106777102

Autoremarketing

Bet on Alfa