ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΕίχε και θετικά το κλείσιμο του 2015

Είχε και θετικά το κλείσιμο του 2015

Η εμφάνιση ήταν κάκιστη, προβληματική, ενώ τέσσερις ποδοσφαιριστές δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ντέρμπι με την Ανόρθωση, με το «καλημέρα» στο 2016.
Ωστόσο, η τελευταία αγωνιστική στο 2015 είχε και τα θετικά της, τα οποία θα πρέπει να εκμεταλλευτεί η Ομόνοια στη συνέχεια.
Καταρχάς, τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής, με την ήττα του Αποέλ από την ΑΕΚ και την ισοπαλία της Ανόρθωσης με τον Εθνικό, έφεραν την Ομόνοια πιο κοντά σ’ αυτές που προπορεύονται.
Παράλληλα, η Ομόνοια έφθασε τις τρεις διαδοχικές νίκες, κάτι που έγινε για πρώτη φορά στην τρέχουσα σεζόν. Το γεγονός αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτεί η ομάδα μας. Να λειτουργήσει θετικά και να δώσει συνέχεια, όσο δύσκολο κι αν φαντάζει ενόψει Ανόρθωσης αφού θα πάει αποδεκατισμένη.
Με τη δουλειά που θα γίνει το προσεχές διάστημα αλλά και τις προσθήκες στην μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, η Ομόνοια θα πρέπει να παρουσιαστεί βελτιωμένη. Άλλωστε, δεν τη σηκώνει κάτι άλλο, αν θέλει να διακριθεί. Ο Μιλόγεβιτς και οι συνεργάτες του έχουν τον λόγο, με σύμμαχο τους ποδοσφαιριστές.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa