ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΗ ώρα του Μιλόγιεβιτς!

Η ώρα του Μιλόγιεβιτς!

Ο Βλάνταν Μιλόγιεβιτς ανέλαβε την ΟΜΟΝΟΙΑ πριν από δύο μήνες εν μέσω δεκάδων προβλημάτων, αγωνιστικών και εξωαγωνιστικών. Σ’ αυτό το διάστημα προσπάθησε να αφομοιώσει μέσω των προπονήσεων στο υφιστάμενο ροστερ την δική του φιλοσοφία. Από κάποιους ποδοσφαιριστές έγινε κατανοητή από κάποιους άλλους όχι.

Bet on Alfa

Ο Σέρβος προπονητής μετά από ένα δίμηνο σχεδόν, εντατικής δουλειάς και μελέτης φαίνεται να  έχει πάρει ήδη τις αποφάσεις του. Ο παραγκωνισμός των Λομπτζιανίτσε και Γκουλόν δείχνει ότι ο Μιλόγιεβιτς θέλει ποδοσφαιριστές πειθαρχημένους και αυτοί οι δύο συγκεκριμένοι ΠΟΤΕ δεν υπήρξαν κάτι τέτοιο!

Η ενίσχυση της ομάδας σε όλες τις γραμμές με ποδοσφαιριστές  που θα μπορέσουν να βοηθήσουν για την συνέχεια του πρωταθλήματος είναι εκ των ουκ άνευ αναγκαία. Και το βάρος γι’ αυτό πέφτει αποκλειστικά στον κοουτς και στους συνεργάτες του.

Γνωρίζουμε ότι τα οικονομικά δεδομένα δεν είναι τα ιδανικά στο Σωματείο μας, όμως δεν θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές που θα κληθούν να ενισχύσουν το ροστερ της ομάδας μας να είναι πατσιαρίσματα ή ποδοσφαιριστές δεύτερης διαλογής.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται αυτή την στιγμή ενδεκαδάτους ποδοσφαιριστές που θα  κάνουν την διαφορά και αυτός που θα τους βρει και θα τους φέρει στην ομάδα είναι ο Μιλόγιεβιτς! Τώρα είναι η ώρα του!

Autoremarketing

Bet on Alfa