ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΝα θέσει στέρεες βάσεις στο ΓΣΠ

Να θέσει στέρεες βάσεις στο ΓΣΠ

Αύριο το απόγευμα (16:00) η Ομόνοια θα φιλοξενήσει τον Εθνικό Άχνας, στον πρώτο αγώνα για τη φάση των «16» του Κυπέλλου. Η Ομόνοια, που έχει ως στόχο την κατάκτηση του τροπαίου που θα της εξασφαλίσει και ευρωπαϊκό εισιτήριο, θέλει και θα επιδιώξει να θέσει στέρεες βάσεις για την πρόκριση από το ΓΣΠ. Στην έδρα της, μπροστά στον κόσμο της, με αποφασιστικότητα είναι σε θέση να πετύχει τον στόχο της, παρόλο που ο Εθνικός παραμένει μια επικίνδυνη ομάδα.
Το ευχάριστο για τον Μιλόγεβιτς είναι ότι θα έχει πλειάδα επιλογών για τον καταρτισμό της καλύτερης δυνατής ενδεκάδας, παρόλο που η αποχώρηση του Ρούνιε από την προπόνηση και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ρουσιάς, να του στερήσουν δυο ποδοσφαιριστές. Είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει στη σημερινή προπόνηση.
Χαφέζ, Σέρινταν, Ασίς, Μπεμπέ, Μπαντιμπάνγκα και Γκουλόν θα είναι διαθέσιμοι. Όσο για τον Γάλλο δύσκολα θα αγωνιστεί (αν θα είναι στην αποστολή) αφού ο Μιλόγεβιτς δεν τον υπολογίζει και η μπάλα είναι στην διοίκηση να βρει την φόρμουλα λύσης του συμβολαίου του.
Αποτελεί ερωτηματικό για τον ποδοσφαιριστή που θα πλαισιώσει τον Ρομαρίκ στο κέντρο της άμυνας, εφόσον δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί ο Ρούνιε. Δεν αποκλείεται να δούμε και πάλι τον Μαργκάσα, ο οποίος στο ματς πρωταθλήματος με τον Εθνικό κάλυψε με επιτυχία την συγκεκριμένη θέση. Ο Πορτογάλος αποδεικνύεται πολύτιμος για πολλές θέσεις.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa