ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠάνε για κατάρριψη των προσωπικών τους ρεκόρ

Πάνε για κατάρριψη των προσωπικών τους ρεκόρ

Αντρέ Σκέμπρι, Κίλιαν Σέρινταν και Νούνο Ασίς. Οι τρεις πρώτοι σκόρερ του Τριφυλλιού μετρώντας 9,7 και 6 γκολ αντίστοιχα. Και οι 3 έχουν ένα επιπλέον λόγο να θέλουν να πετύχουν κι άλλα γκολ στην φετινή χρονιά. Και οι 3 είναι πολύ κοντά στο να καταρρίψουν τα προσωπικά τους ρεκόρ στο σκοράρισμα.

Bet on Alfa

Να τους πιάσουμε έναν έναν:

Ο Αντρέ Σκέμπρι έκανε το προσωπικό του ρεκόρ με την φανέλα του Τριφυλλιού την περίοδο 2013-2014 πετυχαίνοντας 17 γκολ, σπάζοντας το προηγούμενο του ρεκόρ που ήταν 16 με την φανέλα της Ferecvaros την περίοδο 2010-2011. Ο Σκέμπρι μέχρι στιγμής φέτος έχει πετύχει 9 γκολ, έχοντας μπροστά του ακόμη 18 αγώνες, κάτι που του δίνει την ευκαιρία να το πράξει.

Ο Κίλιαν Σέρινταν έχει προσωπικό ρεκόρ τα 9 τέρματα όπου πέτυχε στην χρονιά 2012-2013 με τα χρώματα της Kilmarnock Σκωτίας. Φέτος με τα χρώματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει πετύχει ήδη 7 γκολ, 2 λιγότερα από το προσωπικό του ρεκόρ το οποίο φαντάζει πολύ δύσκολο να μην καταρρίψει εφόσον θέλει 3 γκολ σε 14 αγωνιστικές.

Όσο αφορά τώρα τον μάγο Νούνο Ασίς έχει σπάσει ήδη το ρεκόρ του με την φανέλα του Τριφυλλιού το οποίο ήταν 5 γκολ αφού έχει πετύχει 6 τέρματα. Ο μάγος όμως είναι πολύ κοντά στο να σπάσει και το προσωπικό του ρεκόρ καριέρας το οποίο έφτιαξε με την Γκιμαράες σκοράροντας 7 φορές την περίοδο 2008-2009. Ο Νούνο βρίσκετε μόλις 1 τέρμα μακρυά από την ισοφάριση του ρεκόρ του και 2 ώστε να το ξεπεράσει. 

Ευχόμαστε και στους 3 να καταρρίψουν τα προσωπικά τους ρεκόρ φτιάχνοντας νέα τα οποία θα βοηθήσουν και την ομάδα μας να υλοποίησή τους στόχους της.

Autoremarketing

Bet on Alfa