ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΚασμί μέχρι το Μάη του 2017

Κασμί μέχρι το Μάη του 2017

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ως γνωστόν ανακοίνωσε ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τη Λιρς Βελγίου, για την απόκτηση με την μορφή δανεισμού του 20χρονου Βέλγου μέσου, Φαϊσέλ Κασμί, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, θα  εγγραφεί στη λίστα β΄και επέλεξε για αριθμό φανέλας το 88,

Bet on Alfa

Πολλοί φίλοι της ομάδας, μας ρωτούν για την διάρκεια του συμβολαίου του Φαϊσέλ Κασμί, με την ομάδα μας. Όπως έγινε γνωστό λοιπόν η συμφωνία της Λιρς με την ομάδα μας, για τον δανεισμό του Κασμί είναι διάρκειας ενάμισι χρόνου.

Άρα αυτό σημαίνει ότι ο Βέλγος ποδοσφαιριστής θα αποτελεί μέλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τουλάχιστον μέχρι το Μάη του 2017!

Επιπρόσθετα, σύμφωνα με πληροφορίες που βγαίνουν από Βελγικά μέσα ενημέρωσης η Λιρς, έχει επεκτείνει το συμβόλαιο του Κασμί μέχρι το 2020.

Ο ποδοσφαιριστής ανήκει στο δυναμικό της Λιρς. Η Βελγική ομάδα υποβιβάστηκε στην Β’ κατηγορία στην περσινή περίοδο και ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Eris Kismet, δήλωσε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να αγωνιστεί ο Κασμί στην κατηγορία αυτή. Τον έστειλε στην Στάνταρτ Λιέγης, αλλά ο Κασμί δεν ‘έπιασε’ όπως λέμε στην ποδοσφαιρική. 

Η συνέχεια είναι γνωστή, με τον νεαρό μέσο να κατηφορίζει στην Κύπρο και να ντύνεται στα πράσινα. Από εκεί και πέρα, ο καιρός θα δείξει αν ο παίχτης θα βγει ‘λαβράκι’ ή ‘πατάτα’…  

Autoremarketing

Bet on Alfa