ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣNoύνο Ασίς:"Το πιο πιθανόν είναι να ολοκληρώσω την καριέρα...

Noύνο Ασίς:”Το πιο πιθανόν είναι να ολοκληρώσω την καριέρα μου αυτή τη σεζόν”

Στην πορτογαλική Record μίλησε ο Νούνο Ασίς και αναφέρθηκε πως θέλει να πανηγυρίσει ένα τρόπαιο με την Ομόνοια προτού σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Bet on Alfa

Αναλυτικά η συνέντευξη του Πορτογάλου άσσου

«Το πιο πιθανόν είναι να ολοκληρώσω την καριέρα μου αυτή τη σεζόν. Είναι δύσκολο να το βάλω στο μυαλό μου, όμως ποτέ δεν μπορείς να προβλέψεις το μέλλον»

«Απλά πήρα μία απόφαση τώρα. Είναι αλήθεια όμως πως αισθάνομαι ακόμα καλά και όταν ήρθα στην ΟΜΟΝΟΙΑ υπέγραψα για ένα χρόνο και μετά ανανέωνα αφού ένιωθα πως μπορούσα για περισσότερο. Πέρσι κατάφερα να αναδειχθώ ως ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος, από δύο διαφορετικά σώματα. Αποφάσισα μετά από αυτό να παίξω για άλλο ένα χρόνο και τα πάω αρκετά καλά»

Για το γεγονός πως είναι αε εξαιρετική κατάσταση απάντησε:

«Ίσως να έχει να κάνει με τα χαρακτηριστικά μου. Είχα μέτρο στη ζωή μου και δεν έκανα υπερβολές και ευτυχώς ποτέ δεν είχα σοβαρό τραυματισμό. Πολλοί λένε ότι συνεχίζω να παίζω στα 38 μου επειδή αγωνίζομαι στην Κύπρο. Όμως έπαιξα και στο Europa League ενώ το πρωτάθλημα έχει ομάδες που έπαιξαν στους Ομίλους του Champions League».

«H OMONOIA έχε ανέβει ξανά. Αν κερδίσαμε πέρσι το Κύπελλο ίσως να σταματούσα. Είμαστε σε μία καλή φάση τώρα στην ομάδα και θα μου άρεσε να πω αντίο με ένα τρόπαιο. Είμαστε μέσα στους στόχους μας, έτσι είναι εφικτό να γίνει. Το ελπίζω»

ΠΗΓΗ

Autoremarketing

Bet on Alfa