ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΜε γρήγορα φτερά για να πετάξει ψηλά!

Με γρήγορα φτερά για να πετάξει ψηλά!

Ο Μιλόγεβιτς είναι προπονητής που δίνει έμφαση στην τακτική και στο «διάβασμα» του αντιπάλου. Και ο ίδιος γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι το σημερινό ντέρμπι με τον Απόλλωνα και θέλησε στις προπονήσεις να αναζητήσει το καλύτερο δυνατό σχήμα. 

Bet on Alfa

Στόχος είναι να περιορίσει τα ατού  του αντιπάλου αλλά πολύ περισσότερο να εκμεταλλευτεί η ομάδα του τα τρωτά του σημεία και να βγει κερδισμένη από μια δύσκολη μάχη.

Οι δοκιμές πολλές με αποτέλεσμα κάποιες θέσεις να μην είναι ξεκάθαρο από ποιους θα καλυφθούν. Αν λάβουμε, λοιπόν, ως κριτήριο τη χθεσινή τελευταία προπόνηση και τι δοκίμασε ο προπονητής της Ομόνοιας, η ομάδα μας θα παρουσιαστεί ως εξής:Την εστία θα υπερασπιστεί ο Κωνσταντίνος Παναγή. Μπροστά του, ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο, θα έχει τους Ρούνιε και Ρομαρίκ. Ο Καρλίτος εκτός απροόπτου θα είναι στο αρχικό σχήμα για πρώτη φορά, καλύπτοντας το δεξί άκρο της άμυνας και στην αντίθετη πλευρά, αριστερά, θα είναι όπως πάντα ο Χαφέζ. Μια θέση στη μεσαία γραμμή «παίζεται» μεταξύ των Φυλακτού και Οικονομίδη. Ο πρώτος, σύμφωνα πάντα με τις προθέσεις του προπονητή, φαίνεται να έχει προβάδισμα παρόλο που έως τώρα ο Οικονομίδης ήταν στις βασικές επιλογές. Μαργκάσα και Ασίς θα συμπληρώσουν την τριάδα στο νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής.

Όσο αφορά στην επίθεση, Σέρινταν αριστερά και Σκέμπρι στην επίθεση θεωρούνται οι σίγουροι. Στο δεξί άκρο ο Ράμος φαίνεται να έχει προβάδισμα έναντι του Μπαντιμπάνγκα. Ο Πορτογάλος φαίνεται πως είναι σε θέση να δώσει περισσότερο στήριγμα στον Καρλίτος και γι’ αυτό ο Μιλόγεβιτς να ευνοεί την παρουσία του. Αυτά έδειξε ο Σέρβος τεχνικός στην τελευταία προπόνηση, χωρίς να αποκλείονται και εκπλήξεις. 

Πρόθεσή του είναι να έχει γρήγορα φτερά, με τους ακραίους μπακ και εξτρέμ να αλληλοβοηθούνται. Όταν η Ομόνοια έχει την μπάλα να ανεβαίνουν οι μπακ και όταν την έχει ο αντίπαλος οι εξτρέμ να δίνουν στήριγμα στους μπακ.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Φαϊσέλ Κάσμι, ενώ θα απουσιάσουν και πάλι οι Χριστοφή, Κιρμ και Φιλιώτης.

Autoremarketing

Bet on Alfa