ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠράσινος και επίσημα ο Όρσουλιτς (Πρώτες Δηλώσεις)

Πράσινος και επίσημα ο Όρσουλιτς (Πρώτες Δηλώσεις)

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει την απόκτηση του 28χρονου Κροάτη αμυντικού, Μαρίν Όρσουλιτς. Ο ποδοσφαιριστής πέρασε από τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων και ενεργοποιήθηκε το συμβόλαιο συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο Μαρίν Όρσουλιτς επέλεξε τη φανέλα με τον αριθμό 48.
Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, επεσήμανε στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας: «Νιώθω χαρά, αλλά και περηφάνια, που θα συνεχίσω την καριέρα μου στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Γνωρίζω την ΟΜΟΝΟΙΑ. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος, που πάντοτε θέτει υψηλούς στόχους, κατακτά τίτλους και έχει σημαντικές επιτυχίες. Είναι μία πρόκληση για εμένα η παρουσία μου εδώ. Εάν δεν ένιωθα έτσι, δεν θα ερχόμουν».
Όσο αφορά την αγωνιστική του κατάσταση, αλλά και την περίοδο προσαρμογής του, ανέφερε: «Όλο αυτό το χρονικό διάστημα προπονούμουν ατομικά. Είμαι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και νιώθω έτοιμος για να παίξω. Αυτό που χρειάζομαι είναι λίγες προπονήσεις με την ομάδα, για να γνωρίσω καλύτερα το περιβάλλον και τους νέους μου συμπαίκτες, αλλά και την αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας».
Ο Μαρίν Όρσουλιτς, έστειλε και το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας μας: «Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι αυτό που πάντοτε κάνω ως ποδοσφαιριστής. Θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, σε κάθε προπόνηση και κάθε παιχνίδι. Θα ήθελα να ζητήσω από τον κόσμο να παραμείνει δίπλα στην ομάδα, κάτι που γνωρίζω ότι κάνει με αφοσίωση. Εύχομαι να έχουμε αρκετές επιτυχίες και με τη νέα σεζόν να είμαστε στην Ευρώπη».
Autoremarketing

Bet on Alfa