ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤα Αστυνομικά Μέτρα του Σαββατιάτικου αγώνα

Τα Αστυνομικά Μέτρα του Σαββατιάτικου αγώνα

Πιο κάτω παρουσιάζουμε το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας, αναφορικά με τα Αστυνομικά Μέτρα του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ:
“Η Αστυνομία στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο, που θα παρευρεθεί το ερχόμενο Σάββατο, 13.02.16 και ώρα 15:00, για να παρακολουθήσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα για το Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας, μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς την ίδια του την ομάδα.
Προτρέπονται οι οπαδοί και των δύο ομάδων να προσέλθουν στο Στάδιο έγκαιρα για αποφυγή δικής τους ταλαιπωρίας και έγκαιρης εισόδου τους στις Κερκίδες. Οι είσοδοι του
Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 13:30.
Ανακοινώνεται επίσης ότι:
Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ θα καταλάβουν τις Δυτικές, Ανατολικές και Νότιες Κερκίδες του Σταδίου.
Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ καλούνται να χρησιμοποιήσουν το δρομολόγιο Λεωφόρος Λεμεσού, Φώτα Καλησπέρα, Κυκλικό Κόμβο Καλαμών (αερογέφυρα), Κυκλικό Κόμβο ΓΣΠ, Στάδιο ΓΣΠ Νότια Κερκίδα. Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ που θα προσέλθουν στο Στάδιο από άλλες Επαρχίες και θα χρησιμοποιήσουν τον αυτοκινητόδρομο να στρίψουν αριστερά από τον Νέο Κυκλικό Κόμβο ΓΣΠ για να κατευθυνθούν στους χώρους στάθμευσης της ομάδας τους.
Καλούνται οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ να μην σταθμεύσουν τα οχήματα τους στον Βόρειο χώρο στάθμευσης και στους χώρους στάθμευσης παρά το Nuevo Campo.
Κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, θα πωλούνται εισιτήρια ΜΟΝΟ για τους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ, στα Δυτικά Ταμεία. Τα ταμεία θα ανοίξουν η ώρα 13:00. Κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. της εταιρείας ΑΠΟΕΛ για να εισέλθει κάποιος στις κερκίδες που θα καταλάβουν οι φίλοι της ομάδας στο στάδιο, χρειάζεται πέραν του εισιτηρίου, να έχει μαζί του την πολιτική του ταυτότητα ή διαβατήριο και να είναι κάτοχοι Loyalty Card.
Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ για να μεταβούν στην ανατολική Κερκίδα μπορούν να το πράξουν μόνο μέσω της Νότιας πλευράς του Σταδίου. Η διέλευση των φίλων του ΑΠΟΕΛ, από τη Βόρεια προς την Ανατολική Κερκίδα και από τους χώρους στάθμευσης παρά το Nuevo Campo προς την Ανατολική Κερκίδα μέσω της υπόγειας διάβασης δεν θα επιτρέπεται και ο δρόμος θα είναι αποκομμένος.
Οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα καταλάβουν την Βόρεια Κερκίδα. Οι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καλούνται να χρησιμοποιήσουν το δρομολόγιο της Λεωφόρου Νίκης, Λεωφόρου Ακροπόλεως, Λεωφόρου Ιωσήφ Χ’ Ιωσήφ, Φώτα Ορφανίδη, κυκλικό κόμβο Βικέλα και τέλος Στάδιο ΓΣΠ.
Καλούνται οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να μην σταθμεύσουν τα οχήματά τους στο Nuevo Campo. Για τους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν θα υπάρχουν ταμεία στο Στάδιο. Τα εισιτήρια θα είναι μόνο για προπώληση.
Σχετικό Σχεδιάγραμμα για τις αποκοπές, τον διαχωρισμό των Κερκίδων και τα δρομολόγια των φίλων των δύο ομάδων επισυνάπτεται.
Έχει αποφασιστεί ότι δεν θα επιτραπεί η μεταφορά σακιδίων εντός του σταδίου. Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος μεταφέρει σακίδιο στο στάδιο, αυτό θα παραδοθεί στους προκαθορισμένους χώρους φύλαξης αντικειμένων, οι οποίοι είναι για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ στα δυτικά ταμεία και για τους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στα βόρεια ταμεία.
Σε αντίθετη περίπτωση, δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στο στάδιο ακόμα και εάν έχουν στην κατοχή τους έγκυρο εισιτήριο του αγώνα.
Επιπρόσθετα, γνωστοποιείται ότι απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων εντός του Σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους τα προστατευτικά κράνη των μοτοσικλετών τους.
Τονίζεται επίσης σε όλους ότι, απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.
Επίσης κατά τη σύσκεψη που έγινε μεταξύ των εκπροσώπων των δύο ομάδων, του Υπεύθυνου Ασφαλείας του Σταδίου και της Αστυνομίας, συμφωνήθηκε όπως όλοι οι οπαδοί (και των δύο ομάδων) πρέπει απαραίτητα στην είσοδο του Σταδίου, πέραν από το εισιτήριο να επιδείξουν και την πολιτική τους ταυτότητα για να τους επιτραπεί η είσοδος.
Όσον αφορά τη στάθμευση των οχημάτων στο νέο κυκλικό κόμβο Λατσιών και στα ερείσματα του δρόμου, καθώς και τη στάθμευση οχημάτων επί των δρόμων γύρω από το στάδιο κατά τρόπο που να εμποδίζουν την ελεύθερη διακίνηση οχημάτων, απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.
Τέλος, επισημαίνεται ότι η Αστυνομία θα βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του Σταδίου ΓΣΠ για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή του, αλλά και για την πρόληψη και καταστολή οποιωνδήποτε πράξεων βίας από μέρους οποιουδήποτε.
Γραφείο Τύπου”.
Autoremarketing

Bet on Alfa