ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΟικονομικό, αγωνιστικό και διαιτησία

Οικονομικό, αγωνιστικό και διαιτησία

Η τακτική συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομόνοιας, λόγω της Καθαράς Δευτέρας μεταφέρθηκε για αύριο Τετάρτη. Όπως είχε επισημανθεί στην ανακοίνωση που εκδόθηκε αμέσως μετά το «αιώνιο» ντέρμπι το βράδυ του Σαββάτου και αφορούσε στην διαιτησία του Μασιά, για τον πειθαρχικό έλεγχο, τα μέλη του Δ.Σ. θα απασχολήσει η διαιτησία.
Πέρα από το συγκεκριμένα κεφάλαιο όμως, η αυριανή συνεδρία αναμένεται να αναλωθεί σε μεγάλο βαθμό στο οικονομικό. Είναι κάτι που «καίει» την διοίκηση ενόψει των κριτηρίων Μαρτίου της ΟΥΕΦΑ. Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2016-17 δεν είναι αυτή που προσδοκούσαν στο σωματείο.
Επιβάλλεται να βρεθούν οικονομικοί πόροι για να καλυφθεί το ποσό που πρέπει για να μπορέσει το σωματείο να εναρμονιστεί με τα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ. Αναμένεται να γίνει μια τιτάνια προσπάθεια το προσεχές διάστημα, μέχρι και τις αρχές Απριλίου ούτως ώστε να επιτευχθεί ο στόχος.
Παράλληλα, τα μέλη του Δ.Σ. στην αυριανή συνεδρία θα απασχολήσει το αγωνιστικό. Η ήττα από τον Αποέλ, αλλά και τα βήματα που θα γίνουν στη συνέχεια με στόχο την εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου, ενώ στο μυαλό των διοικούντων είναι και η επόμενη σεζόν.
Autoremarketing

Bet on Alfa