ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣηκώνεται, ανασυντάσσεται, επανέρχεται

Σηκώνεται, ανασυντάσσεται, επανέρχεται

Μια ήττα έστω κι αν ήταν από τον «αιώνιο» αντίπαλο, δεν είναι το τέλος του κόσμου. Ναι, πλήγωσε για χίλιους δυο λόγους, όμως υπάρχει και η επόμενη μέρα και αυτή πρέπει να δει η Ομόνοια αν θέλει να πάει μπροστά.

Bet on Alfa

Η άμεση ανασύνταξη και η επάνοδος στις επιτυχίες είναι κάτι που επιβάλλεται. Μόνο έτσι θα μπορέσει η Ομόνοια να πετύχει το στόχο της εξόδου στην Ευρώπη. Άλλωστε, πολλές φορές στο πρόσφατο παρελθόν η Ομόνοια έπεσε, σηκώθηκε και επανήλθε στον δρόμο των επιτυχιών. Αυτό θα κάνει και τώρα, αυτό προστάζει η ιστορία της.

Υπάρχουν ακόμη οκτώ αγώνες μέχρι το τέλος της σεζόν και η ομάδα μας θα πρέπει να αναζητήσει μέσω καλών εμφανίσεων την μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή. Έδειξε ότι έχει τις δυνατότητες να το κάνει και να τερματίσει στην τρίτη θέση.

Το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος», το απόγευμα του Σαββάτου (18:00), είναι αυτό που απασχολεί τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές. Εκεί επικεντρώνεται οι προσοχή τους, ώστε να επανέλθουν στις επιτυχίες. Θα ακολουθήσει η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του φιλικού της Εθνικής με την Ουκρανία, εκεί που θα δοθεί ο χρόνος για ηρεμία.

Την Κυριακή η ομάδα μας βρέθηκε στο «Ηλίας Πούλλος», με τους ποδοσφαιριστές να κάνουν αποθεραπεία και αποκατάσταση. Χθες τους παραχωρήθηκε ρεπό και σήμερα επανέρχονται στις προπονήσεις, αρχίζοντας την προετοιμασία τους για το ματς του Σαββάτου.

Για άλλο ένα παιχνίδι η τεχνική ηγεσία μετρά απουσίες. Δεν υπολογίζει τους τραυματίες Φλορέσκου, Μπαντιμπάνγκα και Χριστοφή αλλά και τον τιμωρημένος Ράμος. Ως γνωστόν, ο Πορτογάλος αποβλήθηκε στο τέλος του «αιώνιου» ντέρμπι. Ο Ασίς ανεβάζει ρυθμό και εκτός απροόπτου θα είναι στην αποστολή. Οι πιθανότητες να είναι με το μέρος του.

Autoremarketing

Bet on Alfa