ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΔημητρίου:"Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο"

Δημητρίου:”Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο”

Για όλα όσα αφορούν την Ομόνοια μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Ανδρέας Δημητρίου.

Bet on Alfa

«Ο Μπεμπέ λίγο πριν το τέλος της προπόνησης ένιωσε ενόχληση και ενημέρωση το ιατρικό τιμ. Εκ πρώτης φαίνεται ότι δεν είναι κάτι το σοβαρό, το νιώθει και ο παίκτης όμως σήμερα θα γνωρίζουμε ακριβώς μετά τις εξετάσεις που θα υποβληθεί. Βάση της διάγνωσης θα αποφασιστεί αν θα είναι στην αποστολή» είπε αρχικά για τον Μπεμπέ και πρόσθεσε:

«Τον Ασίς θα τον δούμε και σήμερα και θα διαφανεί κατά πόσον θα είναι στην αποστολή. Είναι έμπειρος, ξέρει να διαχειρίζεται τον εαυτό του και ανάλογα πως θα νιώθει θα αποφασιστεί αν θα είναι στην αποστολή»

«Παίζουμε μια ομάδα που βαθμολογικά είναι αδιάφορη όμως αυτό το στοιχείο της αφαιρεί πίεση και άγχος. Επομένως θα είναι επικίνδυνη η Νέα Σαλαμίνα αν της το επιτρέψουμε εμείς. Ευχόμαστε η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου να είναι καλή. Το μοναδικό ζητούμενο είναι να πάμε να κερδίσουμε και να πάμε με νίκη στην διακοπή».

«Όλες οι ομάδες θέλουν έξι βαθμούς με τη Νέα Σαλαμίνα. Είναι λογικό από την στιγμή που αυτή η ομάδα δεν έχει βαθμολογικούς στόχους. Η Νέα Σαλαμίνα όμως είναι μια πολύ καλή ομάδα με παίκτες που έχουν ποιότητα και το έδειξε στα παιχνίδια της ότι διεκδικεί πάντοτε το κέρδος. Θα είναι τεράστιο σφάλμα από εμάς αν πιστέψουμε ότι θα κερδίσουν μόνο οι φανέλες».
Για την προσπάθεια για τα κριτήρια Μαρτίου…

«Βρίσκεται σε εξέλιξη η προσπάθεια για προώθηση των εισιτηρίων διαρκείας. Το σωματείο έχει να αντιμετωπίσει κάποιες δυσκολίες που έχουν να κάνουν με την γενικότερη οικονομική κατάσταση και να αντιμετωπίσει και την στεναχώρια φιλάθλων μας για το γεγονός ότι η ομάδα θα μπορούσε να ήταν σε καλύτερη θέση ή να έχει περισσότερους βαθμούς. Γίνεται μια τεράστια προσπάθεια για να μπορέσει η ομάδα να κερδίσει έξοδο στην Ευρώπη μέσω πρωταθλήματος και για να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Διεκδικούμε τους δυο αυτούς στόχους, αντιμετωπίζουμε δυσκολίες όμως η προσπάθεια γίνεται. Αυτό το στάδιο είναι μεταβατικό για να μπορέσει η ομάδα να διεκδικήσει πρωταθλήματα και Κύπελλα. Από κει και πέρα καθορίστηκαν κάποιες ανοικτές συγκεντρώσεις. Την Τετάρτη στη Λεμεσό, την Πέμπτη στο Κίτι, το Σάββατο εκδήλωση στην Μπουτίκ και μετά άλλη εκδήλωση στην Λάρνακα. Απόψε είναι και η συναυλία του Πλιάτσικα με τον Μηλιώκα, το ίδιο και αύριο στην Διαχρονική Μουσική σκηνή».

Autoremarketing

Bet on Alfa