ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ7 δεν πρέπει να δεχθούν κάρτα σήμερα...

7 δεν πρέπει να δεχθούν κάρτα σήμερα…

Τι να πούμε πραγματικά η κατάσταση με την Κυπριακή διαιτησία έφτασε στο απροχώρητο…

Bet on Alfa

Βρισκόμαστε στην τρίτη αγωνιστική των playoff και ήδη για σήμερα 7 “ενδεκαδάτοι” παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ βρίσκονται στο όριο των κίτρινων καρτών και κινδυνεύουν με ακόμη μία κάρτα να χάσουν το μεγάλο ντέρμπι με την Άεκ στο ΓΣΠ.

Τα διαιτητικά λάθη εις βάρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν κοστίζουν μόνο ένα χαμένο παιχνίδι αλλά καταδικάζουν την ομάδα για όλη την εξέλιξη των playoffs.

Πώς μπορεί να έχει πλάνο ένας προπονητής στο μυαλό του όταν ανά εβδομάδα θα κρέμεται από την σφυρίχτρα του κάθε διαιτητή  και τις ορέξεις του; Είναι τυχαίο που όλα αυτά γίνονται εις βάρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ την ίδια περίοδο που ταλανίζεται και από τραυματισμούς; Ας μας απαντήσουν οι κύριοι με τα μαύρα καθώς και ο “βασιλιάς”! Καλούμε την διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να υλοποιήσει άμεσα τις αποφάσεις που έλαβε στην συνεδρία της και αφορούν την διαιτησία καθώς και να λάβει και επιπλέον δραστικά μέτρα! (Ας μην ξεχνάμε πως πλησιάζουν και τα ημιτελικά του κυπέλλου και δεν θα ανεχτούμε ούτε ένα διαιτητικό έγκλημα).

Σήμερα νίκη αλλά και προσοχή…

Στον σημερινό αγώνα λοιπόν Οικονομίδης, Ρούνιε, Μαργκάσα, Ρομαρίκ, Κιρμ, Καρλίτος, Χαφέζ πρέπει να προσέξουν διπλά καθώς τα περιθώρια έχουν στενέψει και δεν σηκώνει άλλες απώλειες η ομάδα ενόψει συνέχειας. Εκτός απροόπτου και οι 7 θα βρίσκονται στο αρχικό σχήμα και αυτό κάνει το έργο δυσκολότερο.

Βασικός στόχος σήμερα είναι η νίκη, αλλά δυστυχώς, εξίσου βασική θα πρέπει να είναι και η έγνοια για τις κίτρινες κάρτες! 

Autoremarketing

Bet on Alfa