ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΔύναμή της η έδρα της, ο κόσμος της!

Δύναμή της η έδρα της, ο κόσμος της!

Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος η προσπάθεια των ομάδων θα εισέλθει στην τελική ευθεία, η κάθε μια για υλοποίηση των δικών της στόχων. Για την Ομόνοια δεν είναι άλλος από την έξοδο στην Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος και η κατάκτηση του κυπέλλου.

Ρίχνοντας μια ματιά στα αποτελέσματα της Ομόνοιας στις πρώτες 29 αγωνιστικές δεν είναι δύσκολο να διαπιστώσει κάποιος ότι, δύναμή της είναι η έδρα της, το ΓΣΠ. Εκεί που ο κόσμος της δίνει μαζική παρουσία και δημιουργεί «εχθρική» ατμόσφαιρα για τους αντιπάλους.

Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι, στο ΓΣΠ η ομάδα μας είναι αήττητη με 9 νίκες και 5 ισοπαλίες. Οι έξι ήττες στο πρωτάθλημα είναι όλες εκτός έδρας! Ακόμη, από την έναρξη του Β’ γύρου μέχρι και την 29η αγωνιστική, η Ομόνοια μετρά επτά συνεχόμενες νίκες. Το απόλυτο των βαθμών. Ενθαρρυντικό στοιχείο ενόψει της συνέχειας, αφού αν διατηρήσει το απόλυτο τότε κατά μεγάλο βαθμό θα πετύχει και το στόχο της εξόδου στην Ευρώπη.

Σ’ αυτή την πορεία των επτά αγώνων που η Ομόνοια μάζεψε 21 βαθμούς (7Χ3), «θύματά» της ήταν κατά σειρά οι ακόλουθες ομάδες: Εθνικό Άχνας (2-1), Αγία Νάπα (4-0), Ερμής (1-0), ΑΕΚ (3-1), Άρης (2-1), ΑΕΛ (4-2), Ανόρθωση (3-0). 

Μέχρι το τέλος της σεζόν η Ομόνοια θα φιλοξενήσει στο ΓΣΠ τις ΑΕΚ, Αποέλ (ως τυπικά γηπεδούχος), Νέα Σαλαμίνα και Απόλλωνα. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι δεν αστειεύεται στην έδρα της και κανείς δεν πρέπει να πιστεύει ότι θα πάρει έστω κι ένα βαθμός.

Autoremarketing