ΑρχικήDaily NewsΠαρελθόν ο Χριστόφορος Λοίζου

Παρελθόν ο Χριστόφορος Λοίζου

Αποχωρεί ο προπονητής τερματοφυλάκων Χριστόφορος Λοΐζου από το προπονητικό τιμ της ομάδας μας, αφού ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας Νίκος Νταμπίζας, δεν τον συμπεριέλαβε στο πλάνο για την νέα χρονιά.

Ο Χριστόφορος, ένας σεμνός και ταπεινός εργάτης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αγωνίστηκε ως τερματοφύλακας στην ομάδα από το 1985 μέχρι το 1992.

Ως προπονητής τερματοφυλάκων εργάστηκε στην ομάδα μας, για πρώτη φορά την περίοδο  από το 2006 μέχρι το 2012.

Στην συνέχεια, εργοδοτήθηκε από την ΚΟΠ, ως προπονητής τερματοφυλάκων στις Εθνικές ομάδες αλλά όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ τον χρειάστηκε, επέστρεψε στο Ηλίας Πούλλος τον Ιούνιο του 2013.

Ο Χριστόφορος είχε έγκαιρα εντοπίσει το ταλέντο του νεαρού Κωνσταντίνου Παναγή και είχε εισηγηθεί την απόκτηση του από την ομάδα. Δούλεψε μαζί του και τον βελτίωσε σε αρκετά μεγάλο βαθμό, όπως και με τον Γιωργαλλίδη παλαιότερα. Δεν είναι σίγουρα τυχαίο, που και οι δύο τερματοφύλακες στην Εθνική ομάδα, ανήκουν στις τάξεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Εμείς να ευχηθούμε στον Χριστόφορο, ότι καλύτερο  στην καριέρα του, ότι και αν επιλέξει να κάνει από τώρα και στο εξής. Όσοι τον γνώρισαν. σίγουρα μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για τον άνθρωπο Χριστόφορο.

Σε ένα τόσο ανταγωνιστικό περιβάλλον όσο ο ποδοσφαιρικός χώρος της Κύπρου, το να μιλήσεις για την αξία κάποιου, είναι παρεξηγημένο. Εμείς θα αποφύγουμε λοιπόν να αξιολογήσουμε το έργο του. Ας το κάνουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν τέτοιοι στην Κύπρο).

Αυτό που θα υπογραμμίσουμε είναι ότι ο Χριστόφορος Λοΐζου ήταν πάνω απ’ όλα, ένας σωστός άνθρωπος, που υπηρέτησε το σωματείο με σεβασμό και προσήλωση.

Autoremarketing