ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠροπονητής Φυσικής Κατάστασης ο 35χρονος Ελλαδίτης, Ηλίας Αμπατζίδης

Προπονητής Φυσικής Κατάστασης ο 35χρονος Ελλαδίτης, Ηλίας Αμπατζίδης

Το Σωματείο μας ανακοινώνει ότι έχει συμφωνήσει με τον 35χρονο Ελλαδίτη, Ηλία Αμπατζίδη, για να αναλάβει το πόστο του προπονητή φυσικής κατάστασης στην ομάδα μας.

Bet on Alfa

Ο κ. Ηλίας Αμπατζίδης είναι απόφοιτος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, απ΄ όπου έχει αποκτήσει τον τίτλο Τ.Ε.Φ.Α.Α., με ειδικότητα στο Ποδόσφαιρο. Ακόμη, απέκτησε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα (MASTER), από το ίδιο Πανεπιστήμιο, με κατεύθυνση “Προπονητική Ομαδικών Αθλημάτων”.

Τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα τα έκανε σε ιδιωτικές Ακαδημίες Ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Από το 2008 μέχρι το 2010 δούλεψε στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ και ακολούθως εργάστηκε στον Πιερικό, στην Καλλονή, στη Δόξα Δράμας, στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και στη Νίκη Βόλου.

Την αγωνιστική περίοδο 2013-14 ήταν στη Ξάνθη, ακολούθως δούλεψε για ενάμιση χρόνο στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς και το τελευταίο εξάμηνο, πριν προσληφθεί στην ΟΜΟΝΟΙΑ, δούλεψε στην Βέροια.

“Νιώθω χαρούμενος που είμαι εδώ, στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της”, ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις, μετά την πρόσληψή του, ο κ. Ηλίας Αμπατζίδης.

Autoremarketing

Bet on Alfa