ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣAντώνης Τζιωνής:"Το μεγάλο στοίχημα είναι η ενότητα και σε...

Aντώνης Τζιωνής:”Το μεγάλο στοίχημα είναι η ενότητα και σε αυτήν στοχεύουμε”

Στην ιστοσελίδα sportfm.com.cy μίλησε ο νέος πρόεδρος της ΟMONOIAΣ Αντώνης Τζιωνής. Ο ίδιος ήταν πολύ ικανοποιημένος με την εκλογή όλων των μελών του συνδυασμού του, επισημαίνοντας ότι αυτό σημαίνει πως κατάφεραν να περάσουν τα μηνύματα τους στον κόσμο. Πιο κάτω οι δηλώσεις του:

Bet on Alfa

«Το γεγονός ότι έχουν εκλεγεί όλα τα μέλη του συνδυασμού μας, σημαίνει ότι περάσαμε το ενωτικό μήνυμα που είχαμε σε όλη αυτή την προσπάθεια μας. Αυτό είναι κάτι που μας δίνει όμως περισσότερες ευθύνες και θα πρέπει να ανταποκριθούμε».

«Το μεγάλο στοίχημα είναι η ενότητα και σε αυτήν στοχεύουμε. Ανοίγουμε δίαυλους επικοινωνίας με όλους τους Ομονοιάτες. Θα δημιουργηθούν επιτροπές υποβοηθητικές της διοίκησης και καλούμε όλους, όπως και τα παιδιά του άλλου συνδυασμού να μείνουν κοντά και να βοηθήσουν. Όλοι έχουν θέση στην Ομόνοια».

«Θα συνέλθει την ερχόμενη Δευτέρα το Δ.Σ. για να καταρτιστεί σε σώμα. Μέχρι στιγμής δεν έγινε καμία συζήτηση για τον ρόλο που θα έχει ο κάθε ένας. Έχουμε πολλά πράγματα για να επιληφθούμε».

«Υπάρχουν κάποιες προτεραιότητες και με αυτές θα ασχοληθούμε, όπως είναι ο προγραμματισμός και το ταξίδι της ομάδας στην Αρμενία. Θέλουμε να πάει εκεί η ομάδα και να διεκδικήσει εκείνο το αποτέλεσμα που θα μας δίνει ελπίδες πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού στο ΓΣΠ».

Autoremarketing

Bet on Alfa