ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΚι όμως, οι Κύπριοι έκαναν τη διαφορά!

Κι όμως, οι Κύπριοι έκαναν τη διαφορά!

Καρδιοχτύπησε μέχρι να φθάσει στην πρόκριση η Ομόνοια απέναντι στην Μπάναντς, κι αυτό γιατί δεν ήταν σοβαρή στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Υστέρησε δημιουργικά, με αποτέλεσμα να μην φτιάξει πολλές φάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία. Επίσης, υπήρξε σχετική χαλαρότητα και ίσως υποτίμηση στον αντίπαλο και λίγο έλειψε να το πληρώσει. Κι όταν στένεψαν τα ζωνάρια και αποφάσισαν οι ποδοσφαιριστές του Κάρβερ να παίξουν μπάλα, τέλειωσαν την πρόκριση με συνοπτικές διαδικασίες. Χρειάστηκε όμως να πάμε στην παράταση και να υπάρξει η (δικαιολογημένη) μουρμούρα και σε κάποιες περιπτώσεις οι αποδοκιμασίες.
Αυτό που μπορεί να ξεχωρίσει κάποιος από το χθεσινό ματς, ήταν η θετική παρουσία των Κύπριων ποδοσφαιριστών. Δεν είναι υπερβολή ότι, κάποιοι έκαναν τη διαφορά και οδήγησαν την Ομόνοια στην πρόκριση. 

Ο Ρουσιάς πέρασε στον αγώνα στο 85′ και μέσα σε λίγα λεπτά έκανε αισθητή την παρουσία του, με δυο καθοριστικά γκολ που έφεραν την ολική ανατροπή για την Ομόνοια και «σκότωσαν» τον αντίπαλο. Επίσης, έδωσε και την ασίστ στο γκολ του Ντάρμπισαϊρ. Ο 24χρονος επιθετικός, δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται από τον πάγκο και δίνει τη λύση. Ωστόσο, χθες, ήταν καθοριστικής σημασίας τα γκολ που πέτυχε και «φώναξε» πως, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ανήκει στο ρόστερ μιας μεγάλης ομάδας. Η χθεσινή του παρουσία θα τον βοηθήσει και ψυχολογικά αλλά θα τον πίστεψε ακόμη περισσότερο ο προπονητής του.

Όσο για τον Γεράσιμο Φυλακτού, έκανε ίσως μια από τις καλύτερές του εμφανίσεις από τότε που εντάχθηκε στο ρόστερ της Ομόνοιας. Ξεχώρισε με την παρουσία του, το πάθος τους και την αποφασιστικότητά του, βάζοντας το πόδι στη φωτιά. Έτρεξε αρκετά και πήρε πολλές πρωτοβουλίες. Το γεγονός ότι, ο Νταμπίζας του έδειξε εμπιστοσύνη, επεκτείνοντάς του το συμβόλαιό του και διπλασιάζοντάς του της απολαβές του, ίσως να τόνωσε το ηθικό του «Φύλα» και είναι έτοιμος να προσφέρει ακόμη περισσότερα.

Επίσης, το ντεμπούτο του άνου Κατελάρη κρίνεται ως ιδιαίτερα σημαντικό. Ο Κάρβερ έδειξε με την κίνησή του να τον περάσει στον αγώνα στη θέση του Φλορέσκου, λίγο μετά που η Ομόνοια βρέθηκε πίσω στο σκορ ότι, τον εμπιστεύεται απόλυτα. Τον έριξε στα βαθιά και ο νεαρός που έχει ποδοσφαιρικό θράσος και τσαμπουκά πως, θέλει να εκμεταλλευτεί την κάθε ευκαιρία που θα του δίνεται. Είναι και το κεφάλαιο Κύπριοι ποδοσφαιριστές ένα από τα πολλά στοιχήματα των Νταμπίζα και Κάρβερ για τη νέα Ομόνοια.
Autoremarketing

Bet on Alfa