ΑρχικήOFF THE RECORD"Αγαπούλλα"... ΌΛΑ τα μπορείς με αυτούς!

“Αγαπούλλα”… ΌΛΑ τα μπορείς με αυτούς!

Η άδικη ήττα της ομάδας μας, καθώς και η έγνοια για τη πρόκριση μας έκαναν να “ξεχάσουμε” αυτούς που ταξίδεψαν στο Ισραήλ για να βρεθούν δίπλα στην προσπάθεια των παικτών μας.

Bet on Alfa

Το ταξίδι στο Ισραήλ δεν ήταν και εύκολη υπόθεση για τους οπαδούς μας καθώς η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν αδύνατο να βάλει ναυλωμένη πτήση και έτσι οι οπαδοί που ήθελαν να ταξιδέψουν, από μόνοι τους βρήκαν την λύση. Η λατρεία και η θέλησή τους να βρεθούν πλάι στην “Αγαπούλλα”, αψήφησε τόσο το καυτό τη έδρας της Μπειτάρ όσο και τις δυσκολίες ταξιδιού, αλλά και τα έξοδα σε μια τόσο δύσκολη εποχή που ζούμε. Πολύ χαρακτηριστικό ήταν και το πανό που ανάρτησαν: “Αγαπούλλα ήρταμεν”.

Μπράβο στους 50 περίπου που βρέθηκαν στο Ισραήλ στο πλευρό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Δυστυχώς ήταν διπλή η απογοήτευση που ένιωσαν με την ήττα, όμως η χαρά θα είναι εξίσου διπλή εφόσον έρθει η πρόκριση στο ΓΣΠ.

Οι παίκτες μας και ιδιαίτερα τα νέα αποκτήματα ας νιώσουν το Μεγαλείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ότι οφείλουν να δίνουν την ψυχή τους στο γήπεδο ως το καλύτερο ευχαριστώ για την ΜΟΝΑΔΙΚΗ λατρεία που έχουν για την ομάδα τους οι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Με τέτοιους υποστηρικτές η ΟΜΟΝΟΙΑ ΌΛΑ τα μπορεί… ΠΟΛΥ περισσότερα και από την ανατροπή-πρόκριση την Πέμπτη στο ΓΣΠ!

Autoremarketing

Bet on Alfa