ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑντώνης Τζιωνής: "O δρόμος της ηττοπάθειας δεν αρμόζει στην...

Αντώνης Τζιωνής: “O δρόμος της ηττοπάθειας δεν αρμόζει στην ΟΜΟΝΟΙΑ”

Διαβάστε πιο κάτω τα βασικά σημεία της εισαγωγικής ομιλίας του Προέδρου του Σωματείου μας Αντώνη Τζιωνή στην σημερινή δημοσιογραφική διάσκεψη που παραθέτει η ομάδα μας:

Bet on Alfa

«Για τα αγωνιστικά θέματα θα σας μιλήσει ο τεχνικός διευθυντής. Εγώ από την πλευρά μου και εκ μέρους του ΔΣ θέλω να σας πω πως αφουγκραζόμαστε πλήρως τη λύπη και την απογοήτευση του κόσμου. Μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα και το γεγονός πως δεν τα καταφέρνει η OMONOIA στην Ευρώπη, σκορπά την λύπη σε μία τεράστια ομάδα. Βρισκόμαστε στην επόμενη ημέρα και έχουμε δύο δρόμους να επιλέξουμε:
1) Της ηττοπάθειας, που δεν αρμόζει στην  OMONOIA
2) Αυτό που θα επιλέξουμε, της δίψας για διακρίσεις, της σκληρής δουλειάς
Ξεκινήσαμε ένα πρότζεκ που σημαίνει πλάνο, δεν είναι πιπίλα. Μιλήσαμε ξεκάθαρα από την αρχή, δεν θα βιαζόμασταν να ολοκληρώσουμε τον προγραμματισμό, αφορούσε όλη τη σεζόν και για κανένα λόγο δεν θα χαλάσουμε το πλάνο μας. Η διοίκηση θα στηρίξει το νέο μοντέλο με όλες τις δυνάμεις. Βιαστικά συμπεράσματα δεν είναι σωστό να βγαίνουν. Όλοι θέλαμε να αλλάξουμε το παλιό μοντέλο και να πάμε στα ευρωπαϊκά πρότυπα. Γι’ αυτό θα το στηρίξουμε. Εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν. Επιβάλλεται να σηκώσουμε το κεφάλι και ενωμένοι να αντιμετωπίζουμε τα εμπόδια. Όλους εμάς μας ενώνει η μεγάλη ιδέα, τα ανοίγματα προς τον κόσμο θα συνεχιστούν. Είμαστε η μοναδική της δύναμη, μαζί πρέπει ναπροχωρήσουμε».

Autoremarketing

Bet on Alfa