ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΟι σκέψεις του «Ντάμπι» για τις προσθήκες

Οι σκέψεις του «Ντάμπι» για τις προσθήκες

Από τη μια ακούμε ότι ο Νίκος Νταμπίζας δεν βιάζεται να ολοκληρώσει τον σχεδιασμό της ομάδας και από την άλλη ότι σύντομα θα προκύψουν μετεγγραφικές ανακοινώσεις. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.
Ο τεχνικός διευθυντής θα επιδιώξει, αν το προσφέρουν και οι συνθήκες, να ολοκληρώσει μια ίσως και δυο μετεγγραφές άμεσα και να αφήσει μια ίσως και δεύτερη εφόσον προκύψει αποχώρηση ή θα αφορά ποδοσφαιριστή κάτω των 21 ετών, περί τα τέλη της μετεγγραφικής περιόδου.
Αυτό που έχει σημασία είναι οι ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν να κάνουν τη διαφορά. Οι «τρύπες» που παρουσίασε η ομάδα στα ευρωπαϊκά ματς έβγαζαν μάτια. Γι’ αυτό και αυτοί που θα έλθουν, δεν πρέπει να είναι ποδοσφαιριστές που απλώς θα συμπληρώνουν το ρόστερ αλλά να προσδώσουν ποιότητα. Να είναι καλύτεροι απ’ αυτούς που υπάρχουν στις ίδιες θέσεις.
Ο Νταμπίζας επιβάλλεται και θα πρέπει να επιδιώξει οι νέες προσθήκες να είναι επιπέδου μεγάλης ομάδας όπως είναι η Ομόνοια. Το οικονομικό πάντοτε αποτελεί λόγο αναφοράς, όμως φαίνεται να υπάρχει ακόμη διαθέσιμο μπάτζετ για να υλοποιήσει μετεγγραφές επιπέδου Ομόνοιας.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa