ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΘΥΡΑ 9: " To Δ.Σ με σωστό ορισμό των...

ΘΥΡΑ 9: ” To Δ.Σ με σωστό ορισμό των τιμών των εισιτηρίων να δείξει σεβασμό στον μεγάλο κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ”

Ανακοίνωση εξέδωσε η Θύρα 9 με την οποία αναφέρεται στο χθεσινό θέμα με τις τιμές των εισιτηρίων στα παιχνίδια της ομάδας μας:

Bet on Alfa

Αναλυτικά:

Αδέλφια της Θύρας 9, Περήφανε Πράσινε Λαέ,

Θα μπούμε απευθείας στο θέμα για το οποίο επικοινωνούμε σήμερα μαζί σας. Βλέποντας τις τιμές των εισιτηρίων για την νέα χρονιά και διαβάζοντας την επεξηγητική ανακοίνωση της διοίκησης για το ίδιο θέμα, δεν μπορούμε να μην τοποθετηθούμε.

Κατανοούμε πλήρως ότι οι τιμές που ανακοινώθηκαν είναι οι ανώτατες τιμές που μπορεί να καθορίσει η ομάδα μας για εισιτήριο και όχι οι τιμές που θα έχουν απαραίτητα τα εισιτήρια σε κάθε αγώνα. Ακόμη και έτσι όμως πως μπορούν οι διοικούντες της ομάδας μας να μιλούν για ομάδα του λαού αλλά παράλληλα να έχουν θέσει τις ψηλότερες τιμές εισιτηρίων; Γιατί πρέπει να θεωρείται λογικό ακόμη και σε εκείνα τα λίγα ντέρμπι ο κόσμος, που με τις θυσίες του κράτησε την Ομόνοια ζωντανή, να πρέπει να πληρώσει το ακριβότερο εισιτήριο για να δει την αγαπημένη του ομάδα;

Αν η απάντηση στα πιο πάνω είναι τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας μας τότε να τονίσουμε ότι φθηνότερο εισιτήριο σημαίνει περισσότερος κόσμος στο γήπεδο, άρα ίδια ή και περισσότερα έσοδα με τον καθορισμό ψηλότερης τιμής εισιτηρίου. Ταυτόχρονα, ας μη ξεχνάμε και την ώθηση που μπορεί να δώσει στην ομάδα ένα γεμάτο γήπεδο.

Η διοίκηση της ομάδας μας έχει την ευκαιρία μπροστά της με τον σωστό ορισμό των τιμών των εισιτηρίων να δείξει σεβασμό στον μεγάλο κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Επίσης, να ανακοινώσουμε και στον κόσμο ότι εμείς από την πρώτη μας συνάντηση με την διοίκηση θέσαμε θέμα ενιαίου εισιτηρίου για τη Βόρεια κερκίδα, το οποίο θέτουμε ξανά και δημόσια. Είναι παράλογο το εισιτήριο για τη Βόρεια κερκίδα με το οπτικό πεδίο που έχει το πέταλο και με το δίχτυ μπροστά στους οπαδούς να κοστολογείται το ίδιο με τις υπόλοιπες κερκίδες.
Υπενθυμίζουμε τα μέλη και τους φίλους της ΘΥΡΑΣ 9 για την αυριανή ανοιχτή συγκέντρωση που θα λάβει χώρα η ώρα 8 στον κεντρικό μας σύνδεσμο. Θέματα συζήτησης θα είναι οι σχέσεις ΔΣ και Θύρας 9, οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν μετά από ακόμη ένα πρόωρο αποκλεισμό, οι μελλοντικές μας δράσεις, η λειτουργία των υποεπιτροπών και οτιδήποτε άλλο απασχολεί τον κόσμο μας.

Η παρουσία όλων είναι σημαντικότατη.

Autoremarketing

Bet on Alfa