ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣτην αποστολή για λόγους ψυχολογίας ο Τζίμης

Στην αποστολή για λόγους ψυχολογίας ο Τζίμης

Μετά τον τραυματισμό του στο «Τάσος Μάρκου», στο ματς με την Αναγέννηση στις 27 Αυγούστου, ο Δημήτρης Χριστοφή είναι για πρώτη φορά και πάλι στην αποστολή της Ομόνοιας. Σχεδόν ένα μήνα μετά, ο Τζίμης που την προσεχή Τετάρτη θα γίνει 28 χρονών, βρίσκεται με τους συμπαίκτες του στην αποστολή για το ματς με την Καρμιώτισσα.

Bet on Alfa


Η παρουσία του διεθνούς άσου στην αποστολή, όπως πληροφορούμαστε, είναι για λόγους ψυχολογίας. Δεν αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής αλλά θα είναι στον πάγκο εμψυχώνοντας τους συμπαίκτες του να φθάσουν στην πολυπόθητη νίκη.


Ο Χριστοφή θα είναι σε θέση να αγωνιστεί έστω και για λίγο διάστημα στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα την ερχόμενη βδομάδα. Ας ευχηθούμε ότι θα επανέλθει γερός και δυνατός και θα αφήσει πίσω του την ταλαιπωρία και την πικρία του από τους τραυματισμούς.


Σε αντίθεση με τον Χριστοφή, ο Ντάρμπισαϊρ, που επίσης είναι στην αποστολή, είναι καλά και σε θέση να πάρει χρόνος συμμετοχής. Αυτό αναμένεται να γίνει ως αλλαγή, με τον Σέρινταν να ηγείται και πάλι της επιθετικής γραμμής. Ο Ιρλανδός τα πήγε εξαιρετικά στην κορυφή της επίθεσης την περασμένη βδομάδα, πετυχαίνοντας και τα δυο γκολ της Ομόνοιας στο διπλό στο Δασάκι.

Autoremarketing

Bet on Alfa