ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΚίνηση ανθρωπιάς από το σωματείο του ΑΠΟΕΛ για τον...

Κίνηση ανθρωπιάς από το σωματείο του ΑΠΟΕΛ για τον μικρό Αργύρη.

Σε μία αξιέπαινη – και άξιας δημόσιας αναφοράς – κίνηση προέβει σήμερα το σωματείο του ΑΠΟΕΛ μέσω του προέδρου του κ. Χριστόφορου Ποταμίτη.

Bet on Alfa

Διαβάζοντας το άρθρο μας για το μικρό Αργύρη και την οικονομική βοήθεια που χρειάζεται, έστειλε σήμερα email στο OMONOIA24.COM προσφέροντας το ποσό των €500 ζητώντας τον αριθμό λογαριασμού της οικογένειας.

Γράφει στο email του ο κ. Ποταμίτης:

“Αγαπητοί φίλοι,
Παρακαλούμε στείλτε μας ένα αριθμό λογαριασμού της οικογένειας του μικρού Αργύρη για να κάνουμε μια μικρή εισφορά 500 ευρώ εκ μέρους του σωματείου μας.

Ευχαριστώ,

Χριστόφορος Ποταμίτης
Πρόεδρος”

Τέτοιες κινήσεις ανθρωπιάς μόνο καλό προσφέρουν στο τόπο μας τόσο στον πάσχοντα συνάνθρωπο μας, αλλά και στην κοινωνία γενικότερα. Στο τέλος της ημέρας είμαστε όλοι άνθρωποι, συμπατριώτες και αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν.

Συγχαίρουμε τον ΑΠΟΕΛ και το πρόεδρο του σημειώνωντας ότι τα σχετικά στοιχεία θα τους αποσταλούν. Επίσης οποιοσδήποτε άλλος επιθυμεί να βοηθήσει το μικρό Αργύρη μπορεί να στείλει email στο contact @omonoia24.com για να του στείλουμε τα στοιχεία επικοινωνίας με την οικογένεια.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa