ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΙωνάς Νικολάου:" H ΟΥΕΦΑ προτίθεται να προχωρήσει μέχρι και...

Ιωνάς Νικολάου:” H ΟΥΕΦΑ προτίθεται να προχωρήσει μέχρι και σε αποκλεισμό κυπριακών ομάδων από την Ευρώπη”

Για τις ανησυχητικές διαστάσεις που λαμβάνει το φαινόμενο χειραγώγησης αθλητικών γεγονότων μίλησε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως.
Ο Ιωνάς Νικολάου επεσήμανε πως η ΟΥΕΦΑ έχει προειδοποιήσει ότι ως χώρα βρισκόμαστε στις πιο ψηλές θέσεις και προτίθεται να προχωρήσει μέχρι και σε αποκλεισμό κυπριακών ομάδων από την Ευρώπη.
Παράλληλα, μίλησε εντός της Επιτροπής για τις ανησυχητικές διαστάσεις που λαμβάνουν τα φαινόμενα της χειραγώγησης αθλητικών γεγονότων σε σημείο που η ΟΥΕΦΑ έχει προειδοποιήσει ότι ως χώρα βρισκόμαστε στις πιο ψηλές θέσεις για τις χώρες στις οποίες υπάρχουν υποψίες για εμπλοκή σε προσυνενοουμένους αγώνες και πως προτίθεται να αποκλείσει κυπριακές ομάδες από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.
Συνεπώς, το Υπουργείο προωθεί Νομοσχέδιο για την Καταπολέμηση της χειραγώγησης το οποίο θα ρυθμίζει τα αδικήματα χειραγώγησης και περιλαμβάνει διατάξεις που ενισχύουν την αποτελεσματικότητα των διωκτικών Αρχών παρέχοντας τους τα αναγκαία ανακριτικά εργαλεία, περιλαμβανομένης της δυνατότητας συλλογής δεδομένων τηλεφωνικών συνομιλιών και αποκάλυψης λογαριασμών.
Autoremarketing

Bet on Alfa