ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΔημητρίου για Αελ, τραυματίες και Κυριακίδη (Δηλώσεις)

Δημητρίου για Αελ, τραυματίες και Κυριακίδη (Δηλώσεις)

Για το ντέρμπι με την ΑΕΛ και όλα όσα αφορούν την Ομόνοια μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου.

Bet on Alfa

Για το ντέρμπι με την ΑΕΛ:

«Είναι ένα παιχνίδι που πάμε με καλή ψυχολογία. Η ΑΕΛ έδειξε να είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και προέρχεται επίσης από σημαντική νίκη. Η δύναμη, το  πάθος και η τακτική είναι στοιχεία που θα παίξουν ρόλο στο παιχνίδι. Θα επιδιώξουμε με το πλάνο μας να φέρουμε τις λεπτομέρειες υπέρ μας. Θέλουμε καθαρό μυαλό και να ανταποκριθούμε στις συνθήκες του παιχνιδιού. Η ομάδα πάει με απαιτήσεις στη Λεμεσό».

Για το πως προσεγγίζει η Ομόνοια το παιχνίδι:

«Έχουμε το διαχρονικό μας στόχο που είναι να φτιάξουμε ομάδα κορυφής. Ξέρουμε πως χρειάζεται χρόνος για να τα καταφέρουμε, βάση του μακροχρόνιου πλάνου που έχουμε καθορίσει. Το παιχνίδι αυτό θα δώσει αρκετά πράγματα στην ομάδα που θα κερδίσει. Πολύ περισσότερα από τρεις βαθμούς. Για εμάς όμως δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στον τρόπο που σκεφτόμαστε και λειτουργούμε για να υλοποιήσουμε τον στόχο μας».

Για τα συνεχόμενα ντέρμπι:

«Τα παιχνίδια αυτά θα μας βοηθήσουν να έχουμε ένα καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογία και τα επόμενα που έρχονται μας δίνουν την δυνατότητα να βελτιώσουμε τη θέση μας. Θα παίξουν ρόλο στη δυναμική των ομάδων και στη ψυχολογία των φιλάθλων αυτά τα παιχνίδια. Για εμάς όμως η ουσία είναι η ίδια. Να φτιάξουμε την ομάδα που θα εδραιωθεί στην κορυφή. Θέλουμε σταθερότητα στα συναισθήματα και στις αντιδράσεις μας σε κάθε παιχνίδι. Να βλέπουμε το δέντρο και όχι το δάσος».

Για την δουλειά που γίνεται:

«Είναι μεγάλη χαρά για εμάς που βλέπουμε την δουλειά που γίνεται να αποδίδει καρπούς. Ο κόσμος χαίρεται για αυτό που βλέπει. Αντιλαμβάνεται πως γίνεται η σωστή δουλειά. Έχουμε περάσει μια περίοδο αμφισβήτησης και δεν θέλουμε να επιστρέψουμε εκεί. Είναι στοίχημα για εμάς στα δύσκολα να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο. Φαίνεται πως ο τρόπος που δουλεύουμε μπορεί να μας οδηγήσει εκεί που θέλουμε να φτάσουμε».

Για τα συμπεράσματα:

«Δεν υπάρχει συνταγή επιτυχίας. Ένας βιβλίο που να δυο δείχνει τι ακριβώς πρέπει να κάνεις. Το εκάστοτε Δ.Σ οφείλει να αφουγκράζεται τον κόσμο, να λειτουργεί με καθαρό μυαλό, να προχωρά σε ανάλυση σε βάθος της ομάδας. Τα ασφαλή συμπεράσματα δεν μπορούν να εξαχθούν σε 2-3 παιχνίδια αλλά θα είναι ένα προϊόν μεγάλου χρονικού διαστήματος. Πρέπει να θυμόμαστε πως οι ανάγκες μιας ομάδας δεν γεννιούνται μετά από μια ήττα και δεν πεθαίνουν μετά από μια επιτυχία».

Για το μπάτζετ:

«Η ομάδα κινείται με ένα μπάτζετ ιδιαίτερα χαμηλό, σε σχέση με τις ομάδες που διεκδικούν διακρίσεις. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά. Το γνωρίζουμε και προσπαθούμε να καλύψουμε την διαφορά. Άλλο να έχεις μπάτζετ 12 εκατομμύρια και άλλο 2 εκατομμύρια».

Για το αγωνιστικό:

«Όσον αφορά τον Φλορέσκου, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι στη διάθεση του προπονητή μας. Η κατάσταση του σημείωσε βελτίωση και αξιολογείται καθημερινά. Όσο αφορά τον Βύντρα θα τον περιμένουμε μέχρι το τέλος. Αν το ιατρικό επιτελείο σημειώσει πως υπάρχει η πιθανή περίπτωση υποτροπής, δεν θα αγωνιστεί. Πρέπει να πούμε ότι ο Βύντρα προπονείται ατομικά. Έχει το χαρακτηριστικό πως βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και είναι από τους παίκτες που μπορούν με καμία ή και με μια προπόνηση να μπουν στο γήπεδο. Το ζητούμενο είναι να αποκλειστεί πλήρως το ενδεχόμενο να υποστεί υποτροπή».

Για την παρουσία του κόσμου:

«Αναμένεται πως θα έχουμε αρκετό κόσμο στο γήπεδο. Είναι μεγάλο το ενδιαφέρον, θα έχουμε μαζική παρουσία. Να υπενθυμίσουμε πως δεν θα ανοίξουν ταμεία την ημέρα του αγώνα. Οι φίλοι μας πρέπει να αγοράσουν το εισιτήριο τους μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι».

Για την παραίτηση του Χριστόδουλου Κυριακίδη:

«Καταρχήν είναι ξεκάθαρη η επιστολή του κύριου Κυριακίδη. Το Δ.Σ θα το διαχειριστεί ψύχραιμα ώστε να γίνει ομαλή διαδοχή. Επί της ευκαιρίες θέλουμε να εκφράσουμε τις βαθύτατες μας ευχαριστίες στον κύριο Κυριακίδη που υπηρέτησε την Ομόνοια με ζήλο και αγάπη. Υπάρχουν ικανότατα άτομα στους επιλαχόντες για να ενισχύσουν την Ομόνοια. Το σκηνικό θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες»

Autoremarketing

Bet on Alfa