ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤΡΟΜΕΡΟ: Ροναλντίνιο και Ρικέλμε θα παίξουν στην Τσαπεκοένσε!

ΤΡΟΜΕΡΟ: Ροναλντίνιο και Ρικέλμε θα παίξουν στην Τσαπεκοένσε!

Λίγες ώρες μετά το αίτημα των απανταχού φιλάθλων να δουν τον Ροναλντίνιο με τη φανέλα της Τσαπεκοένσε, ο Βραζιλιάνος φαίνεται πως αποδέχτηκε την πρόκληση, αλλά δεν θα πάει μόνος του. Θα πάρει μαζί του και τον Χουάν Ρομάν Ρικέλμε!

Bet on Alfa

Μοιάζει απίστευτο όμως είναι αληθινό (τουλάχιστον σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν δημοσιεύματα από το εξωτερικό)! Μετά τη λαϊκή απαίτησητων φιλάθλων να δουν τον Ροναλντίνιο με τα χρώματα της Τσαπεκοένσε, ο Βραζιλιάνος πρώην άσος της Μπαρτσελόνα δέχθηκε την πρόκληση!

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, αποφάσισε να επιστρέψει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο μετά από ένα χρόνο αποχής προκειμένου να χαρίσει και πάλι το χαμόγελο στους άτυχους φιλάθλους της ομάδας που ξεκληρίστηκε από το αεροπορικό ατύχημα.

Όμως ο Βραζιλιάνος όπως όλα δείχνουν θα πάρει έναν ακόμη πρώην αστέρα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου μαζί του στην Τσαπεκοένσε. Κι αυτός είναι ο Χουάν Ρομάν Ρικέλμε, ο οποίος είχε αποσυρθεί από τα γήπεδα το 2014! Οι δυο τους δείχνουν θετικοί στο ενδεχόμενο να αγωνιστούν δωρεάν για το υπόλοιπο της σεζόν στην βραζιλιάνικη ομάδα.

Πηγή:http://www.contra.gr/

Autoremarketing

Bet on Alfa