ΑρχικήDaily NewsBy Dimitrov: Έκτακτη Γενική Συνέλευση για να παρθούν αποφάσεις

By Dimitrov: Έκτακτη Γενική Συνέλευση για να παρθούν αποφάσεις

Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μοιάζει με ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί, όμως για ακόμα μια φορά δεν θα εκραγεί. Θα αρκεστεί στα διάφορα ποστ στο facebook, στις συζητήσεις στα διάφορα πηγαδάκια, στον Πανίκκο του σουπερ σπορτ και με το τέλος της βδομάδας θα του περάσει ο θυμός. Δυστυχώς οι πολιτικές του καλού παιδιού που ακολούθησε το Σωματείο τα τελευταία…πολλά χρόνια μας οδήγησαν εδώ που είμαστε σήμερα αλλά κυρίως έριξαν σε λήθαργο το θηρίο που λέγεται ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΟΣ και όπως φαίνεται δεν ξυπνά εύκολα (ΔΥΣΤΥΧΩΣ).

Bet on Alfa

Η ευκαιρία είναι ΤΩΡΑ! Όταν βράζει το σίδερο (που λέμε)! Ο κόσμος μετά από τέτοια γεγονότα συσπειρώνεται, όμως η συσπείρωση αυτή δεν κρατά για πολύ. Κάλεσμα για Έκτακτη Γενική Συνέλευση όπου θα παρθούν σοβαρές αποφάσεις με το τι μέλι γενέσθαι, είτε από το να μην κάνουμε τίποτα και να ανεχόμαστε τα όσα γίνονται, είτε και στο άλλο άκρο στο να αποχωρήσουμε από το πρωτάθλημα. Ο λόγος πρέπει να δοθεί στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αυτός είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ, αυτός την κρατάει ζωντανή,αυτός δίνει από το υστέρημα του, αυτός κλαίει στις λύπες, αυτός χαίρεται στις χαρές, αυτός εκνευρίζεται στις αδικίες!!Αυτός λοιπόν που δίνει από το υστέρημα του για να αγοράσει εισιτήριο, για την συνδρομή του, για να αγοράσει προϊόντα, για εισφορές και πολλά άλλα πρέπει να αποφασίσει αν θέλει να συνεχίσει να ανέχεται τα όσα γίνονται ή με ριζοσπαστικές κινήσεις φέρει τα πάνω κάτω.

Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα (και στην κυριολεξία αφού εδώ και χρόνια μας πηδάνε και μεις το δεχόμαστε).

Τέλος θα ήθελα να πω ακόμα κάτι για τον Πράσινο Λαό του οποίου τρέφω απεριόριστη εκτίμηση αλλά και υποκλίνομαι στο μεγαλείο του. Βλέπω και ακούω πολλούς μέσα σ’αυτούς και συνταξιούχους πως μόνο με βία μπορεί να γίνει κάτι. Όταν πριν λίγα χρόνια κάποιοι θέλησαν να το πράξουν (με Τράττο) οι ίδιοι που τώρα λένε αυτά είναι αυτοί που τους κατηγορούσαν. Γι’αυτό ΟΛΟΙ μαζί χωρίς να ρίχνει ευθύνες ο ένας τον άλλο, χωρίς να κατηγορούμε, να βρούμε τις λύσεις.

Autoremarketing

Bet on Alfa