ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΦάκελοι UEFA... Mε 12 πόντους χάρισμα, ΝΑΙ υπάρχει αλλοίωση!

Φάκελοι UEFA… Mε 12 πόντους χάρισμα, ΝΑΙ υπάρχει αλλοίωση!

Το θέμα των στημένων αγώνων στην Κύπρο δεν είναι ούτε σημερινό ούτε χθεσινό, όπως ούτε και η ανοχή από την ΚΟΠ βέβαια!

Bet on Alfa

Η κατάσταση φέτος όμως ξέφυγε τόσο πολύ που η UEFA εν μέσω απειλών, καθόρισε στην ΚΟΠ πολύ αυστηρές ποινές για τις ομάδες που στήνουν παιχνίδια.

Για αρκετό καιρό μετά τον Νοέμβριο που αποφασίστηκαν τα μέτρα δεν είχαμε φακέλους. Φαίνεται όμως πως η πρώτη ποινή (50000 ευρώ πρόστιμο) δεν πτόησε κάποιους  και πάλι να πάρουν διεφθαρμένα κέρδη από τα ΣΤΗΜΕΝΑ παιχνίδια Αποέλ – Αεζ και Καρμιώτισσα – Αεκ!

Σήμερα λοιπόν ακούσαμε πως ίσως υπάρξει αλλοίωση στην βαθμολογία Πρωταθλήματος καθώς, αν Αεζ και Καρμιώτισσα ξαναβρεθούν σε στημένους αγώνες εξ υπαιτιότητας τους τότε θα τους αποκοπούν 3 βαθμοί.

Άραγε όμως μόνο αυτή είναι η αλλοίωση;

Είναι ο τέταρτος αγώνας  φέτος του Αποέλ αυτός, όπου το παιχνίδι είναι στημένο. Δηλαδή η ομάδα του Αποέλ πήρε 4 νίκες φέτος με την συγκατάθεση των αντιπάλων. Ουδόλως μας απασχολεί αν εμπλέκεται η όχι στο στήσιμο η ομάδα του κατεστημένου της Λευκωσίας. Είναι αυτό Πρωτάθλημα που το παιχνίδι παίζεται επί ίσοις όροις;;; Είναι δίκαιο και σωστό κάποιους τα παιχνίδια να κρίνονται σε 90 αγωνιστικά λεπτά και κάποιους να καθορίζονται πριν ξεκινήσουν; Δεν είναι αλλοίωση βαθμολογίας, κάποιοι να έχουν ήδη 12 βαθμούς κερδισμένους λόγω στημένων; Το ανταγωνιστικότατο Πρωτάθλημα για το οποίο καμώνεστε κύριε Κουτσοκούμνη ίσως κρίνει στον βαθμό τη στέψη του Πρωταθλητή. Δεν σε προβληματίζει ότι ο πρωτοπόρος του πίνακα Αποέλ πήρε 12 βαθμούς προερχόμενους από στημένους αγώνες; Ξαναρωτάμε λοιπόν! Δεν είναι αλλοίωση αυτό;

 

Autoremarketing

Bet on Alfa