ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΓια να μην τρέχει (πάλι) με το «καλημέρα»...

Για να μην τρέχει (πάλι) με το «καλημέρα»…

Το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ, που είναι εξ αναβολής για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος, είναι το δυσκολότερο που έδωσε έως τώρα η Ομόνοια. Είναι ένα ντέρμπι και όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. 
Από τη στιγμή, όμως, που η Ομόνοια μέτρησε απώλεια βαθμών στο ματς με την Πάφο, που δεν ήταν στο πρόγραμμα, η νίκη επί της ΑΕΚ φαντάζει πλέον με επιτακτική ανάγκη. Μόνη της έβαλε δύσκολα στον εαυτό της και καλείται να ανταπεξέλθει σ’ ένα δύσκολο ματς. 

Bet on Alfa

Δεν θέλει να τίποτα να βρεθεί πολύ μακριά από την κορυφή με το «καλημέρα» και να τρέχει και να μην φθάνει για άλλη μια σεζόν. Πέρα του ότι η μουρμούρα θα αυξηθεί όπως και η δυσπιστία προς την ομάδα. Ο καθένας αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες ενός αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ, που είναι μια ποιοτική ομάδα, στημένη από τα προηγούμενα χρόνια και με περισσότερα παιχνίδια στα πόδια της. 

Γι’ αυτό και επιβάλλεται η τέλεια εμφάνιση. Αποτελεσματικότητα και αποφυγή λαθών στην άμυνα, είναι στοιχεία που στέρησαν από την Ομόνοια τη νίκη στην Πάφο. Δεν θα πρέπει να επαναληφθούν, για να ελπίζει σε επιτυχία στο αυριανό ματς.

Τα προηγούμενα χρόνια η Ομόνοια δεν είχε κάνει το καλύτερο ξεκίνημα, με αποτέλεσμα να τρέχει στη συνέχεια και να μην φθάνει τις ομάδες που είχαν ψηλούς στόχους. Κανείς δεν θελει να σκέφτεται ότι μπορεί να επαναληφθεί ένα τέτοιο σκηνικό και φέτος. Υπάρχει πίστη στην ομάδα και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα πάρει μπρος άμεσα και το ντέρμπι με την ΑΕΚ φαντάζει ικανό, όσο δύσκολο κι αν είναι, να την απογειώσει. Να… φτιάξει και τον κόσμο και όλα να πάρουν τον δρόμο τους. 

Autoremarketing

Bet on Alfa