ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜε όλα τα βέλη στη φαρέτρα και με αλλαγές!

Με όλα τα βέλη στη φαρέτρα και με αλλαγές!

Η ανακοίνωση της αποστολής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για άλλη μία αγωνιστική μόνο χαμόγελα μπορεί να επιφέρει καθώς η ομάδα μας είναι φουλ και πανέτοιμη για τη σημερινή μάχη στο Μακάρειο Στάδιο. Το ίδιο ισχύει και για το Χ’εννινγκ Μπεργκ ο οποίος με όλα τα βέλη στη φαρέτρα καλείται να επιλέξει 11 πανέτοιμους για το διπλό στο Μακάρειο. 

Bet on Alfa

Η ισοπαλία κόντρα στον Ολυμπιακό έφερε προβληματισμό και είμαστε αισιόδοξοι πως αυτή τη φορά η ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι πολύ πιο υποψιασμένη για να μην πατήσει τη μπανανόφλουδα.

Η ανακοίνωση των αποφάσεων της ΚΟΠ χθες για τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος προφανώς και θα επηρεάσει ακόμη περισσότερο το βαθμό δυσκολίας του σημερινού αγώνα καθώς η Δόξα θα δώσει μάχη να κρατηθεί στο πρώτο γκρουπ για να αποφύγει περιπέτειες του γκρουπ της διαβάθμισης 4ων ομάδων.

Αυτό βέβαια δεν επηρεάζει το δεδομένο, πως όλα θα εξαρτηθούν αποκλειστικά από τη δική μας απόδοση. Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ σήμερα σταθεί σωστά τότε τίποτα δεν μπορεί να φοβάται.

Στο αγωνιστικό όπως προαναφέραμε θα υπάρχουν αλλαγές σε σχέση με Ολυμπιακό. Κυρίως στη μεσοεπιθετική γραμμή αναμένουν να αλλάξουν και πρόσωπα και σχηματισμός.

Autoremarketing

Bet on Alfa