ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΌλα του «διπλού» τα καλά…

Όλα του «διπλού» τα καλά…

Η ΟΜΟΝΟΙΑ επανήλθε με την πρώτη στις επιτυχίες, αφήνοντας πίσω της την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό. Το αήττητο σερί έφτασε τα 13 παιχνίδια, δηλαδή ένας ολόκληρος γύρος, με απολογισμό 9 νίκες και 4 ισοπαλίες. Τι δείχνει αυτό; Σταθερότητα στα αποτελέσματά της, έχοντας το μεγαλύτερο αήττητο σερί στο πρωτάθλημα και φωνάζει ικανή να φτάσει μέχρι τέλους και να πανηγυρίσει τον τίτλο πρωταθλήματος.

Bet on Alfa

Πέρα του σερί, η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέβηκε στην κορυφή και περιμένει σήμερα και αύριο τις υπόλοιπες ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο, βάζοντάς τους πίεση. Επίσης, η επιτυχία ήρθε με ένα καθαρό σκορ, χωρίς να δεχτεί γκολ. Το «διπλό» επί της Δόξας της δίνει τη δυνατότητα ανάκτησης αυτοπεποίθησης και καλής ψυχολογίας ενόψει της συνέχειας, με τους αγώνες να είναι συνεχόμενοι. Την προσεχή Τρίτη παίζει με τη Νέα Σαλαμίνα στο ΓΣΠ και ακολούθως με τον Ερμή την Παρασκευή εκτός έδρας.

Οι αγώνες είναι συνεχόμενοι. Στην ομάδα πανηγύρισαν την επιτυχία επί της Δόξας και από σήμερα έχουν επικεντρωθεί στον επόμενο αγώνα. Ο Μπεργκ καλείται να αποφασίσει σε ποιον από τους επόμενους δύο αγώνες θα απουσιάσει ο Σέχου, που συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες. Επιλογές υπάρχουν και απομένει να γίνει σωστή διαχείριση. Η ομάδα επιβεβαίωσε και χθες την ποιότητά της, το βάθος της και την ικανότητά της να πετύχει τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Autoremarketing

Bet on Alfa