ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΝα κάνει το καθήκον της και θα βγει κερδισμένη

Να κάνει το καθήκον της και θα βγει κερδισμένη

Με το πέρας της 23ης αγωνιστικής, η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 47 βαθμούς, μόλις ένα πίσω από ΑΕΛ και Απόλλων που είναι στους 48. Η διαφορά από την κορυφή, λοιπόν, μειώθηκε περισσότερο μετά την ισοπαλία του Απόλλωνα με την Καρμιώτισσα και η ΟΜΟΝΟΙΑ βλέπει κορυφή.

Bet on Alfa

Αυτό που έχει να κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι να εκμεταλλευτεί το πρόγραμμα των επόμενων δύο αγωνιστικών, της 24ης που η αυλαία της ανοίγει σήμερα και της 25ης. Ναι, κανένας ματς δεν είναι εύκολο και κάθε αντίπαλος έχει τους δικούς του στόχους και θέλει τη νίκη. Ωστόσο, ρίχνοντας μια ματιά στο πρόγραμμα των προσεχών δύο αγωνιστικών, η ΟΜΟΝΟΙΑ δίνει δύο ματς που είναι το φαβορί και καλείται να το επιβεβαιώσει με νικηφόρο αποτέλεσμα. Υποδέχεται αύριο τη Νέα Σαλαμίνα και ακολούθως το Σάββατο θα αναμετρηθεί με τον Ερμή εκτός έδρας.

Την ίδια ώρα, οι άλλες ομάδες που βρίσκονται στα ψηλά έχουν να δώσουν αγώνες μεταξύ τους. Αύριο, Τρίτη, ο Απόλλων θα υποδεχθεί την ΑΕΚ, ενώ την Τετάρτη θα αναμετρηθούν Ανόρθωση και ΑΕΛ. Την αμέσως επόμενη αγωνιστική και συγκεκριμένα την επόμενη Δευτέρα θα κονταροχτυπηθούν ΑΕΛ και Απόλλων. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα χαθούν βαθμοί και η ΟΜΟΝΟΙΑ εφόσον πάρει το απόλυτο των βαθμών με Νέα Σαλαμίνα και Ερμή, είτε θα βρεθεί στην κορυφή είτε θα αυξήσει τη διαφορά από τις ομάδες που βρίσκονται στα ψηλά.

Autoremarketing

Bet on Alfa