ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΕπιστρέφει ο Λανγκ στο αρχικό σχήμα...

Επιστρέφει ο Λανγκ στο αρχικό σχήμα…

Στις 17:00 η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει τη Νέα Σαλαμίνα στο ΓΣΠ με στόχο το τρίποντο κορυφής που ελπίζει αυτή τη φορά να την κρατήσει εκεί ψηλά και με την πάροδο της αγωνιστικής. Για τους τρεις βαθμούς ο Μπεργκ έχει στη διάθεση του 20 ποδοσφαιριστές και απόντα τον Χούμποτσαν για να εκτίσει την ποινή του καθώς έφτασε στο όριο των κίτρινων καρτών.

Bet on Alfa

Είναι κάτι περισσότερο από δεδομένο ότι ο Λανγκ είναι ο ποδοσφαιριστής που θα τον αντικαταστήσει στα μπακ. Από εκεί και πέρα δεν βλέπουμε πως θα γίνουν ιδιαίτερες αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στη Δόξα.

Θα διατηρηθεί το 4-4-2. Ίσως δούμε κάποια διαφοροποίηση στον άνθρωπο πίσω από τους επιθετικούς με τον φορμαρισμένο Παπουλή να έχει αρκετές πιθανότητες να είναι στο αρχικό σχήμα.

Από εκεί και πέρα εκείνο που θα κρίνει τον αγώνα είναι η αποτελεσματικότητα των επιθετικών προσπάθειων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Συγκεντρωμένα στην τελική πάσα, η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να το τελειώσει νωρίς. Η Σαλαμίνα θα κυνηγήσει το τρίποντο και να κυνηγήσει τις όποιες πιθανότητες απομένουν για εξάδα. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει όλες οι γραμμές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να είναι συμπυκνωμένες.

Autoremarketing

Bet on Alfa