ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ Αναστασιάδης οφείλει να επαναδιορίσει τα μέλη που παραιτήθηκαν...

Ο Αναστασιάδης οφείλει να επαναδιορίσει τα μέλη που παραιτήθηκαν για λόγους ευθυξίας των περασμένο Οκτώβριο

Μετά την σημερινή συζήτηση σε συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Θεσμών και Αξιών έγινε ξεκάθαρο από όλους πως ο Ανδρέας Παπαχαραλάμπους  με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο προσπάθησε να βάλει τρικλοποδιές σε διάφορες έρευνες τις οποίες είχαν αναλάβει τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας του Αθλητισμού. Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα και χθες όταν με δημόσια παρέμβαση του μίλησε απαξιοτικά για την κατάθεση που έδωσε ο Πρόεδρος της ομάδας μας στο μέλος της Επιτροπής Χάρη Σαββίδη.

Bet on Alfa

Η στάση αυτή του κύριου Παπαχαραλάμπους οδήγησε τα 3 από 4 μέλη της Επιτροπής να υποβάλουν την παραίτηση τους τον περασμένο Οκτώβριο. Πλέον αφού ο κύριος Παπαχαραλάμπους αποτελεί παρελθόν από την Επιτροπή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας οφείλει να ανακαλέσει τις παραιτήσεις των τριών μελών και να τους δώσει την ευκαιρία να συνεχίσουν απερίσπαστοι, και με τον ίδιο ζήλο έτσι ώστε να καθαρίσουν τον Αθλητισμό.

Νίκος Καρτακούλης, Εβελίνα Γεωργιάδου και Μαριλένα Κωνσταντίνου πρεπει να επαναδιοριστούν στην Επιτροπή και μαζί με τον Χάρη Σαββίδη να συνεχίσουν το έργο που ξεκίνησαν τον περασμένο Φεβρουάριο. Χωρίς να έχουν πλέον στα πόδια τους έναν άνθρωπο ο οποίος είτε θελημένα, είτε άθελα δημιουργούσε προβλήματα σε έρευνες οι οποίες ήταν υπο εξέλιξη.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa