ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗAνοίγει η κατάθεση Παπασταύρου

Aνοίγει η κατάθεση Παπασταύρου

Αναλυτικό ρεπορτάζ της offsite.com.cy ενόψει της σημερινής συνεδρίας της Βουλής όπου ανοίγει ο ο “φάκελος” για την Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού.

Bet on Alfa

Διαβάστε το ρεπορτάζ Γιώργου Μιχαηλίδη:

Θυελλώδης αναμένεται να είναι η σημερινή συνεδρία της Επιτροπής Θεσμών Αξιών και Επιτρόπου Διοικήσεως της Βουλής όπου στις 11:30 θα συζητήσει τις πρόσφατες παραιτήσεις μελών της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού. Η συζήτηση γίνεται κατόπιν αυτεπάγγελτης εξέτασης από τους βουλευτές του ΑΚΕΛ Γιώργο Λουκαϊδη, Άριστο Δαμιανού, Ειρήνη Χαραλαμπίδου και Ανδρέα Πασιουρτίδη.

Πηγές της Offsite ανέφεραν ότι ένα από τα θέματα που θα θέσουν οι βουλευτές θα είναι και η περιβόητη κατάθεση του προέδρου της Ομόνοιας Σταύρου Παπασταύρου το Σεπτέμβριο του 2020.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας με πρόεδρο τον Ανδρέα Παπαχαραλάμπους διορίστηκε τον Φεβρουάριο του 2020, αλλά σταδιακά αποψιλώθηκε αφού το ένα μετά το άλλο τα μέλη της Επιτροπής παραιτούνταν. Στην Επιτροπή παρέμειναν ο πρόεδρος Ανδρέας Παπαχαραλάμπους και το μέλος Χάρης Σαββίδης που εκτελεί χρέη ανακριτή. Ωστόσο, χθες το απόγευμα ο πρόεδρος Ανδρέας Παπαχαραλάμπους υπέβαλε την παραίτησή του μετά από έντονες πιέσεις που δέχθηκε τον τελευταίο καιρό.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa