ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΆμυνα από γρανίτη και φορ που σκοράρει... ίσον ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Άμυνα από γρανίτη και φορ που σκοράρει… ίσον ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Για άλλη μία χρονιά η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει αξιοζήλευτη αμυντική λειτουργία… Σε 24 αγωνιστικές δέχτηκε μόλις 13 γκολ και αυτό ισοδυναμεί με μακράν την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος… H επόμενη καλύτερη άμυνα μέχρι στιγμής είναι της Ανόρθωσης με 20 γκολ παθητικά… Όταν αυτή η άμυνα συνδυαστεί και με ευχέρεια στο σκοράρισμα τότε αυτός είναι ο μεγαλύτερος οιωνός κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Bet on Alfa

Ξεκινάμε με το γεγονός ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ κράτησε όλους τους περσινούς αμυντικούς της ενώ ταυτόχρονα ενσωμάτωσε και τον Σεχού που δείχνει κορυφαίος! Οι τρεις παίκτες που εναλλάσονται στα μπακ (Λανγκ, Λούφτνερ, Χουμποτσαν) είναι ισάξιοι και δεν χαρίζουν κάστανο. Όσο αφορά τους ακραίους, οι συστάσεις παραλείπονται για τον Γιαν Λέσιακς με τις 11 ασσιστ στο πρωτάθλημα έτσι ως επιπρόσθετο της ήδη εξαιρετικής απόδοσης του αμυντικά. Στο άλλο άκρο καθιερώνεται ο Σεχού που μπορεί να μην έχει επιθετικές αρετές, όμως είναι βράχος και ακούραστος αμυντικά.

Φυσικά για να έρθουν οι εξαιρετικές άμυνες δεν είναι μόνο οι απόδοση των 4ων που επηρεάζει, αλλά και η συνολική αμυντική λειτουργία της ομάδας που είναι εξώφθαλμο πως ξεκινάει από τον φορ και τελειώνει στον τερματοφύλακα.

Τα 4 γκολ σε 5 αγώνες για τον Τσέποβιτς είναι ίσως η καλύτερη απόδειξη πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει και μπορεί για τον φετινό τίτλο. Ο Σέρβος δείχνει να είναι αυτό που ήθελε η ΟΜΟΝΟΙΑ για να ξεκλειδώσει και το σκοράρισμα. Εξαιρετικές τοποθετήσεις, καλά τελειώματα και με ταχύτητα! Μακάρι να συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό σκοραρίσματος και είμαστε σίγουροι για τη δύσκολη συνέχεια, ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα στεφθεί πρωταθλήτρια.

Autoremarketing

Bet on Alfa