ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΣάκης:" Ο Λοίζος δείχνει να έχει ποδοσφαιρικό θράσος"

Σάκης:” Ο Λοίζος δείχνει να έχει ποδοσφαιρικό θράσος”

Ο παλαιός άσος της ΟMONOIAΣ, Σάκης Ανδρέου, μίλησε στον Super Sport FM 104 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με τον Χρίστο Παπακώστα για όλα όσα συμβαίνουν στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά και την Ομόνοια.

Bet on Alfa

Οι κυριότερες τοποθετήσεις του, ενώ παρακάτω μπορείτε να ακούσετε και το ηχητικό:

Για τον Πίττα: «Έχει χρόνια να δούμε Κύπριο ποδοσφαιριστή στις πρώτες θέσεις των σκόρερ. Το σημαντικό είναι ότι δεν απογοητεύτηκε, κυνήγισε τους στόχους του, ήρθε και απέδειξε σε όλους ότι είναι ένα σημαντικό κομμάτι για την ομάδα και ότι δίκαια βρίσκεται στη θέση αυτή».

Για τις δικές του εποχές: «Οι εποχές που ζήσαμε εμείς είναι διαφορετικές από σήμερα. Περισσότεροι Κύπριοι, θέλαμε να παίζουμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να νικά η ομάδα και ειδικά στην Ομόνοια»

Για το παιχνίδι με την Νέα Σαλαμίνα: «Κατάφερε να προηγηθεί γρήγορα και όταν το κάνει αυτό, μπορεί να ελέγξει το παιχνίδι καλύτερα. Δείχνει ότι είναι σοβαρή ομάδα και μπορεί να φτάνει στη νίκη».

Για το πρωτάθλημα: «Οι ομάδες μέσα από την πορεία τους στο πρωτάθλημα, έδειξαν ποιες μπορούν να ανταπεξέλθουν στον μαραθώνιο. Είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και όλες οι ομάδες, όπως και η Ομόνοια, έχασαν βαθμούς από τις μικρές ομάδες. Η Ομόνοια κέρδισε τα περισσότερα ντέρμπι και συνεχίζει την πορεία της για την κορυφή».

Για τον Λοΐζου «Δείχνει αρκετό ποδοσφαιρικό θράσος, αφήνει έξω καλούς παίκτες και δείχνει σοβαρότητα. Ο κος Μπεργκ έχει 20 ποδοσφαιριστές και τους χρησιμοποιεί όλους. Είναι ισάξιοι όλοι οι ποδοσφαιριστές, ενώ δεν διαμαρτύρονται και οι παίκτες όταν δεν αγωνίζονται. Καταλαβαίνουν πως σε εκείνη την περίοδο αυτοί που παίζουν είναι σε καλύτερη κατάσταση».

 

Autoremarketing

Bet on Alfa