ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤης κλείνει το μάτι η κορυφή

Της κλείνει το μάτι η κορυφή

Μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα και την ισοπαλία της Ανόρθωσης με την ΑΕΛ, η ΟΜΟΝΟΙΑ διατηρήθηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας εκεί που ανήλθε μετά τη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας. Η διαφορά που τη χωρίζει από την κορυφή παραμένει στην ένα βαθμό. Είναι στους 50 έναντι 51 του Απόλλωνα.

Bet on Alfa

 

Η κορυφή κλείνει το μάτι στην ΟΜΟΝΟΙΑ, που είναι πολύ πιθανό να βρεθεί εκεί με το πέρας της επόμενης αγωνιστικής. Και εξηγούμαστε: η ΟΜΟΝΟΙΑ παίζει με τον Ερμή εκτός έδρας το Σάββατο και εφόσον κάνει το καθήκον της θα βρεθεί στην κορυφή. Τότε, θα περιμένει το ντέρμπι της Λεμεσού ανάμεσα στον Απόλλωνα και την ΑΕΛ. Με απώλεια βαθμών του Απόλλωνα, είτε ισοπαλία είτε ήττα, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα παραμείνει στην κορυφή και θα πάει από αυτή τη θέση στο ματς με τον Αποέλ. Σε αντίθετη περίπτωση, δηλαδή νίκη του Απόλλωνα, θα εδραιωθεί στη δεύτερη θέση και παράλληλα θα διατηρήσει τη διαφορά στον ένα βαθμό από την πρώτη θέση.

 

Βεβαίως, αυτό που προέχει για την ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι να κερδίσει τον Ερμή. Εκεί εστιάζεται η προσοχή της ομάδας του Μπεργκ, γνωρίζοντας πως κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο εάν δεν παίξει η ίδια καλά. Γι’ αυτό και με σοβαρότητα συνεχίζεται η προετοιμασία για το ματς του Σαββάτου, με το οποίο θα ανοίξει η αυλαία της 25ης αγωνιστικής. Δεν υπολογίζεται ο Σέχου και κατά πάσα πιθανότητα και ο Γκόμεθ, λόγω καρτών. Αντιθέτως, επανέρχεται ο Χούμποτσαν και είναι βασικός υποψήφιος για να καλύψει τη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας. Τις δικές του πιθανότητες έχει και ο Μαυρίας.

Autoremarketing

Bet on Alfa