ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ κορυφή είναι για τους ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ!

Η κορυφή είναι για τους ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ!

Τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής είχαν ως αποτέλεσμα την αναρρίχηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Εκεί που της αξίζει! Μέσα σε μια δύσκολη και επίπονη σεζόν, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να φθάνει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και να δίνει συνεχόμενους αγώνες σε Κύπρο και Ευρώπη και σήμερα, μετά από 25 αγώνες πρωταθλήματος να είναι πρώτη και να αποδίδει πολύ καλό ποδόσφαιρο, πρόκειται για επίτευγμα.

Bet on Alfa

Η κορυφή είναι για τους ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ! Τον Μπεργκ, τους συνεργάτες του, τους ποδοσφαιριστές. Όσους έχουν μερίδιο σ’ αυτή τη διαδρομή, που θα τερματιστεί τον Μάιο. Ο Παπασταύρου και οι συνεργάτες του απολαμβάνουν την πορεία της ομάδας και χαίρονται που οι κόποι και το χρήμα που επένδυσαν, έχουν αντίκρισμα. Βεβαίως, ο απολογισμός θα γίνει όταν ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Υπάρχει ακόμη δρόμος, με συνεχόμενα ντέρμπι και η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να δείξει ότι δεν αστειεύεται.

Σεμνά και ταπεινά, όπως τη διακατέχει σ’ όλη την πορεία της, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα θελήσει να μαζέψει όσο περισσότερους βαθμούς, που θα της επιτρέψουν στο τέλος να πανηγυρίσει τίτλους και πρωτάθλημα και κύπελλο. Έχει και την ποιότητα και το βάθος για να το πετύχει. Με στρατηγό τον Μπεργκ και πιστούς στρατιώτες τους ποδοσφαιριστές της, θα βαδίσει σταθερά για υλοποίηση των στόχων της.

Autoremarketing

Bet on Alfa