ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤώρα και αν κρύβει παγίδες...

Τώρα και αν κρύβει παγίδες…

Άλλο ένα “αιώνιο ντέρμπι” προ των πυλών σήμερα στις 18:30… Η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε μετά από πολλές προσπάθειες στις τελευταίες αγωνιστικές να σκαρφαλώσει στο ψηλότερο σκαλοπάτι της βαθμολογίας και δε θέλει να πέσει από εκεί μέχρι το τέλος.

Bet on Alfa

Η παραμονή στην κορυφή περνάει μέσα από νίκη σήμερα στο “αιώνιο” που θα είναι η δεύτερη σερί επί του Αποέλ για φέτος.

Είχαμε γράψει σε προηγούμενη αρθρογραφία μας πως το άγχος είναι με τους απέναντι, κάτι που βέβαια μετά το ψεσινό αποτέλεσμα του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ δεν ισχύει. Η νίκη του Ολυμπιακού έστειλε το Αποέλ στο γκρουπ διαβάθμισης και ως εκ τούτου τα δεδομένα του σημερινού ντέρμπι αλλάζουν άρδην, με τον αγώνα να κράυβει περισσότερες παγίδες…

Το Αποέλ δεν έχει τίποτα να χάσει, θα μπει μέσα απελευθερωμένο από το βαρίδιο της εξάδας και θα παίξει για την τιμή των όπλων. Ταυτόχρονα θα παλαίψει για να μην επιδοθεί σε μία εσωστρέφεια ενώ την Τετάρτη δίνει ξανά το κρισιμότερο παιχνίδι του της τελευταίας ίσως 20ετιας κόντρα ξανά στην ομάδα μας για το Κύπελλο.

Αυτές τις παγίδες πρέπει να προσέξει η ΟΜΟΝΟΙΑ και να μην πατήσει την μπανανόφλουδα, θεωρώντας ότι ο αιώνιος θα παραστεί αδιάφορος. Θα χρειαστεί περισσή συγκέντρωση και σοβαρότητα.

Autoremarketing

Bet on Alfa