ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤο "φαινόμενο" και... ο "βράχος"

Το “φαινόμενο” και… ο “βράχος”

Ξημέρωσε Κυριακή μετά από “αιώνιο” και ο Λαός χαμογελάει για δεύτερη φορά φέτος… Είναι η νίκη ναι αλλά κυρίως είναι η ικανοποίηση ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ επαλήθευσε ξανά ότι είναι στην αρχή μίας χρυσής εποχής! Στα επιμέρους του ψεσινού ντέρμπι, αγωνιστικά το πήραμε πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει ο δείκτης του σκορ και αυτό είναι αναγνωρίσιμο από όλους.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ένα καλοκουρδισμένο σύνολο, συμπαγής που σπάει κόκκαλα. Όλες οι γραμμές είναι σε πλήρη συνεννόηση και συγχρονισμό. Από εκεί και πέραν προφανώς υπήρχαν σημεία που χρήζουν βελτίωσης, όμως είναι λογικό σε ένα “αιώνιο” να τα έχεις και αυτά. Η συνολική ποιότητα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι εμφανέστατη και υπάρχει σε όλους τους πάικτες που την απαρτίζουν.

Δεν μπορούμε όμως να μη σταθούμε αρχικά στο “φαινόμενο”… Αυτός δεν είναι άλλος από το Γιαν Λέσιακς. Χάσαμε το μέτρημα των ασσίστ του… το θέμα όμως δεν είναι μόνο οι ασσίστ… Είναι φαινόμενο για τα Κυπριακά γήπεδα, καθώς ο τρόπος που κινείται στη γραμμή και το πως τρυπώνει από το παραμικρό κενό είναι για σεμινάρια… Ταυτόχρονα έχουν τελειοποιηθεί οι σέντρες του και σχεδόν ΟΛΕΣ είναι επικίνδυνες!

Η άλλη περίπτωση που θέλουμε να σταθούμε είναι στον “βράχο”… Μία μεταγραφή που έκανε τη διαφορά! Αυτός δεν είναι άλλος από το Σεχού! Το απροσπέραστος είναι λίγο για να χαρακτηρίσει αυτό τον παίκτη. Δεν αφήνει το παραμικρό κενό στον αντίπαλο και είναι λες και κλειδώνει τη μπάλα μπροστά του εξολοθρεύοντας τον αντίπαλο.

Autoremarketing

Bet on Alfa