ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟι δύο που ξεπέρασαν τα 2000 λεπτά και οι...

Οι δύο που ξεπέρασαν τα 2000 λεπτά και οι άλλοι που πλησιάζουν…

Με το πέρας της πρώτης φάσης του Παγκύπριου πρωταθλήματος ένα στατιστικό που αξίζει αναφοράς για κάθε ομάδα είναι ο χρόνος συμμετοχής των παικτών μας… Ενώ τα νούμερα αυτά για το πρωτάθλημα και μόνο ζαλίζουν… ας αναλογιστούμε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ έπαιξε τέσσερις Ευρωπαϊκούς προκριματικούς και 6 παιχνίδια ομίλων επιπρόσθετα…

Bet on Alfa

Σύμφωνα λοιπόν με τα επίσημα στατιστικά… οι Φαμπιάνο και Κούσουλος έχουν ξεπεράσει τα 2000 αγωνιστικά λεπτά, με τον πρώτο να έχει συμπληρώσει τα 2075 ενώ ο Κούσουλος 2068. Μετά ακολουθεί ο Γιαν Λέσιακς με 1890 λεπτά, ενώ πολύ κοντά βρίσκονται οι Σεχού, Λούφτνερ, Τζιόρντι, Λανγκ και Ασάντε.

Δεν πρόκειται για βιονικούς παίκτες, όμως η δουλειά που γίνεται από το τεχνικό τιμ ολόκληρο, τόσο επιστημονικά όσο και τακτικά είναι απίστευτη και τα αποτελέσματα είναι τρομερά.

Τα στατιστικά όμως λένε και κάτι άλλο… Το βάθος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι μεγάλο, αν αναλογιστούμε πως παίκτες της ποιότητας Μποτεάκ, Βίτορ, Μαυρία είναι συνήθως στον πάγκο με κάτω από 870 λεπτά συμμετοχής ο καθένας.

Ξεχωρίσαμε ακόμη ένα παίκτη από τη συμμετοχή του… Ο Φώτης Παπουλλής στα 36 του, μετράει 19 συμμετοχές και 1316 λεπτά συνολικά, με τα εύσημα να πηγαίνουν ξανά στη διαχείριση και στον ίδιο τον παίκτη που όποτε καλεστεί κάνει τη διαφορά.

Autoremarketing

Bet on Alfa