ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΚούσουλος... αλλιώς "ελβετικός σουγιάς"

Κούσουλος… αλλιώς “ελβετικός σουγιάς”

Ο Γιάννης Κούσουλος με τη χθεσινή του γκολάρα δεν μας αφήνει περιθώριο να μην ασχοληθούμε για αυτό το πολυεργαλείο που έχει η ομάδα μας στο χώρο του κέντρου.

Bet on Alfa

Θα ξεκινήσουμε με το εξής… Η εξέλιξη και ανέλιξη του Κούσουλου φέτος αγωνιστικά είναι εμφανέστατη. Ο Γιάννης σε όλους τους τομείς έχει να επιδείξει αρετές φέτος.

Πρώτον, στον τομέα της δύναμης είναι κυρίαρχος και παλικάρι στη μεσαία γραμμή, ένα στοιχείο που διαφαινόταν από μικρός ότι θα εξελισσόταν με αυτό τον τρόπο. Εκείνα όμως που μας εξέπληξαν ευχάριστα φέτος είναι τα χαρακτηριστικά του στο δημιουργικό παιχνίδι. Ο Κούσουλος έχει βελτιστοποιήσει τις πάσες του, ενώ πλέον και οι αποφάσεις του έξω από το κουτί είναι μυαλωμένες. Αυτά τα χαρακτηριστικά που προσέθεσε στο παιχνίδι του, του ανοίγουν διάπλατα το μέλλον μπροστά του. Κάλλιστα μπορούμε μεταφορικά να τον χαρακτηρίσουμε και σαν τον “ελβετικό σουγιά” της φετινής ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Τα κάνει όλα!

Το καίριο χθεσινό του γκολ στο Μακάρειο είναι ακόμη μία επαλήθευση ότι ο Γιάννης διανύει την καλύτερη του σεζόν ως ποδοσφαιριστής. Μπορεί η ΟΜΟΝΟΙΑ να ποντάρει πάνω του καθώς όλα τα πιο πάνωσυνοδεύονται με το ώριμο του χαρακτήρα του αλλα και την ασταμάτητη δουλειά.

Μπράβο Γιάννη συνέχισε τη δουλειά και οι κόποι σου ανταμοίβονται.

Autoremarketing

Bet on Alfa