ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΧαρίτου: «Ελπίζουμε να μείνει ο Μπέργκ»

Χαρίτου: «Ελπίζουμε να μείνει ο Μπέργκ»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Ανδρέας Χαρίτου, σχολιάζοντας τη νίκη επί του Ολυμπιακού, το συμβόλαιο του Μπέργκ αλλά και για την παρουσία των νεαρών ποδοσφαιριστών.

Bet on Alfa

Αναλυτικά:

Για τη νίκη επί του Ολυμπιακού: «Σημαντική νίκη, επιβαλλόταν να κερδίσει η Ομόνοια, έστω και δύσκολα το πετύχαμε και προχωράμε παρακάτω. Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα λεπτά, ο Ολυμπιακός κατάφερε να μπει εύκολα στην περιοχή μας, κάνοντας πολύ εύκολα προϋποθέσεις. Αν δεις τα υπόλοιπα παιχνίδια με τους μεγάλους, ο Ολυμπιακός μας δυσκόλεψε περισσότερο από όλους, είναι πολύ καλή ομάδα με πολύ καλό σύνολο. Θα δυσκολέψει και τους υπόλοιπους, αν συνεχίσει έτσι. Δεν αποτελεί δικαιολογία, όμως έπαιξε ρόλο και ο κακός αγωνιστικός χώρος».

Για Φαμπιάνο και άμυνα: «Θα ήταν πολύ δύσκολο να κυνηγούσαμε δύο τέρματα αν έμπαινε γκολ σε εκείνη την φάση του Ολυμπιακού, ο Φαμπιάνο είχε μεγάλη συνεισφορά στη νίκη και θεωρείται δίκαια ο καλύτερος κίπερ του πρωταθλήματος. Μετά το γκολ του Κούσουλου, κατάφερε να διαχειριστεί το παιχνίδι με ηρεμία μέχρι το τέλος. Η άμυνα έχει σημαντικό μερίδιο στην συνολική παρουσία. Είναι εξαιρετικοί οι αριθμοί. Η αμυντική λειτουργία στηρίζεται σε όλους, αν και η άμυνα δίνει τα πρωταθλήματα».

Για την συνέχεια της σεζόν και για το ρόστερ: «Πιστεύω πως η εμπειρία της Ευρώπης δίνει τον τρόπο στην Ομόνοια να διαχειριστεί με ικανότητα τα παιχνίδια. Είναι αλήθεια πως έχει παρατηρηθεί πως ο Μπεργκ χρησιμοποιεί λίγους ποδοσφαιριστές, αν και δεν μπορούμε να κάνουμε κριτική. Από την στιγμή που έρχονται τα αποτελέσματα, δεν είναι ανάγκη να το ψάχνουμε και πολύ. Αυτοί ξέρουν καλύτερα, αν και υπάρχουν κάποιοι που μπορούν να βοηθήσουν. Αν μια ομάδα έχει περισσότερες πιθανότητες για το πρωτάθλημα, αυτή είναι η Ομόνοια».

Για το συμβόλαιο του Μπεργκ: «Ελπίζουμε όλοι να τα βρουν και να μείνει. Πάει πολύς καιρός να παραμείνει προπονητής στην Ομόνοια με θετική προοπτική και είναι ευχής έργον να συνεχιστεί η καλή δουλειά που γίνεται».

Για τους νεαρούς του ρόστερ: «Νιώθουμε περηφάνεια σαν Ομονοιάτες που βλέπουμε αυτά τα παιδιά να υλοποιούν το όνειρό τους και αποτελούν παράδειγμα και για αυτούς που έρχονται από πίσω».

Autoremarketing

Bet on Alfa