ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ εξήγηση της «γρανιτένιας» άμυνας

Η εξήγηση της «γρανιτένιας» άμυνας

Σε 27 αγώνες πρωταθλήματος, η ΟΜΟΝΟΙΑ δέχθηκε μόλις 13 γκολ. Κάτι λιγότερο από… μισό γκολ ανά παιχνίδι. Διατηρεί με διαφορά την καλύτερη αμυντική γραμμή του πρωταθλήματος με 10 γκολ λιγότερα από τις αμέσως επόμενες ομάδες που είναι η ΑΕΛ και Ανόρθωση που δέχθηκαν από 23. Σημαντικό στοιχείο στην προσπάθεια για κατάκτηση του τίτλου πρωταθλήματος.

Bet on Alfa

Η «γρανιτένια» άμυνα έχει την εξήγησή της. Ένα σπουδαίο τερματοφύλακα όπως είναι ο Φαμπιάνο, σταθερές επιλογές στην τετράδα της άμυνας και το κυριότερο, ομαδικό πνεύμα. Το επίτευγμα των 13 γκολ παθητικό σε 27 αγώνες είναι απόρροια της ομαδικής δουλειάς. Όταν την μπάλα την έχει ο αντίπαλος, λειτουργεί όλος ο αμυντικός μηχανισμός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, από τον επιθετικό κορυφής μέχρι και τον τερματοφύλακα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ, λοιπόν, δουλεύει σαν καλοκουρδισμένο ρολόι. Υπάρχουν οι επιστροφές, η αλληλοκάλυψη, η συνοχή και ο ένας ποδοσφαιριστής συμπληρώνει τον άλλο. Ξέρει τι θέλει στον αγωνιστικό χώρο, έχει υπομονή και καθαρό μυαλό. Οπόταν, τα 13 γκολ παθητικό είναι επίτευγμα όλης της ομάδας και όχι μόνο της αμυντικής γραμμής.Και οι προπονητές και οι ειδικοί του ποδοσφαίρου ισχυρίζονται βάσει και στατιστικής ότι, η άμυνα δίνει πρωταθλήματα. Τι απομένει; Να το επιβεβαιώσει η ΟΜΟΝΟΙΑ σύντομα. Πλησιάζουμε στο τέλος της σεζόν και με τέτοια νούμερα είναι πολύ κοντά να πετύχει το μεγάλο στόχο της.

Autoremarketing

Bet on Alfa