ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΛαπόρτα: «Αν δεν κερδίσω στις εκλογές τότε ο Μέσι...

Λαπόρτα: «Αν δεν κερδίσω στις εκλογές τότε ο Μέσι θα φύγει»

Ο Ζοάν Λαπόρτα φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως σε περίπτωση που δεν εκλεχθεί αυτός πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, ο Λιονέλ Μέσι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του και θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από την ομάδα.

Bet on Alfa

Οι εκλογές στην Μπαρτσελόνα πλησιάζουν, με τον Ζοάν Λαπόρτα να είναι το φαβορί για να αντικαταστήσει τον Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου.

Οι σχέσεις του Λαπόρτα με τον Μέσι είναι αρκετά καλές, με τον πρώτο να θεωρεί πως μόνο αυτός μπορεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Αργεντινού και να τον πείσει να παραμείνει στην ομάδα. Αν βέβαια δεν κερδίσει στις εκλογές ο Λαπόρτα τόνισε πως ο Λιονέλ Μέσι δεν θα παραμείνει κάτοικος «Καμπ Νόου».

«Έχω μια εξαιρετική σχέση με τον Λίο Μέσι και θα συζητήσει μαζί μου όποια πρόταση και αν του κάνουμε. Αν δεν κερδίσω βέβαια, τότε θεωρώ δεδομένο πως θα αποχωρήσει ο Μέσι από την ομάδα. Ο Λίο σίγουρα θα ζυγίζει την προσφορά που θα του κάνουμε. Αν όμως κερδίσει κάποιος άλλος, το ξαναλέω, ο Μέσι θα αποχωρήσει.

Δεν ήταν χαρούμενος όταν ήταν ο Φρέιξα στην διοίκηση. Ο Μέσι δεν το κάνει μόνο για τα χρήματα. Θέλει να αγωνίζεται σε μια ομάδα που θα παίζει για όλους τους τίτλους. Είμαι σίγουρος πως με εμένα θα κάτσει στο ίδιο τραπέζι και θα συζητήσεις, αλλά μόνο με εμένα ως πρόεδρο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λαπόρτα.

Πηγή:Gazzetta.gr

Autoremarketing

Bet on Alfa